USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Токарський попросив допомоги, щоб виселити підприємців

20 Січня 2009 17:27
Ще 31 грудня 2008 року закінчилися терміни угоди ПФ «Скорпіон-Сервіс» із суб’єктами господарської діяльності про надання їм у платне користування торгових площ на території торгово-пішохідного ряду, який з’єднує вулиці Кравчука та Карпенка-Карого у Луцьку. Про це «Волинським Новинам» сьогодні, 20 січня, повідомили у прес-службі ПФ «Скорпіон-Сервіс».
У повідомленні прес-служби йдеться: «У зв’язку із господарською діяльністю, яку провадить ПФ «Скорпіон-Сервіс» та, згідно з відповідними дозволами Луцької міськради на добудову другої черги торгового центру «Ювант», керівництво фірми прийняло рішення про ліквідацію ринку на цій території».
«Наразі підприємці самовільно торгують на чужій землі, адже угоду на її оренду міська влада уклала з ПФ «Скорпіон-Сервіс». Як відомо з останніх подій, під тиском тих же підприємців сесія міської ради призупинила своє рішення про надання в оренду земельних ділянок ПФ «Скорпіон-Сервіс». Проте, суд скасував це рішення», – повідомила прес-служба.
У повідомленні наголошується: «Більше того, нині, коли підприємці незаконно торгують в «нульовому» ряді, не сплачуючи жодної копійки ні за користування зайнятими площами, ні — ринкового збору, ПФ «Скорпіон-Сервіс» справно вносить орендну плату та виконує всі взяті на себе зобов’язання як орендар. Така «діяльність» суб’єктів господарювання завдає значні матеріальні збитки».
Тому ПФ «Скорпіон-Сервіс» звернулася до прокурора міста Олексія Решетника, Луцького міського голови Богдана Шиби, начальника ГУ МНСУ у Волинській області Володимира Грушовінчука та деяких інших посадовців із проханням вжити всіх, передбачених законом заходів, аби припинити суб’єктами господарювання порушення законодавства України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 28 Січня 2009 21:20
хай васи токарському грець!!!!!!!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus