USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Токарський зустрівся з підприємцями за закритими дверима

24 Березня 2009 17:38
Сьогодні, 24 березня, пройшов черговий раунд мирних перемовин між представниками ПФ «Скорпіон-Сервіс» та СК «Луцька солідарність», що представляє сторону підприємців. Щоправда остаточної домовленості сторонам досягти так і не вдалося навіть під час засідання у \"вузькому\" форматі.. Про це повідомляє репортер «Волинських Новин».
Перемовини відбувалися за закритими дверима, без присутності журналістів.
«Ми ефективно провели засідання», - сказав у коментарі «ВН» директор ПФ «Скорпіон-Сервіс» Василь Токарський.
Підприємець Володимир Гвоздик з «Луцької солідарності» зауважив, що «поки була розмова у плані концептуального вирішення спору. Намітилися напрямки, по яких ми будемо працювати, але поки цифри не конкретизувалися».
За його словами, розглядаються два варіанти: переуступки договору оренди земельної ділянки під торгово-пішохідним рядом (між ТЦ «Ювант» та Завокзальним ринком) та продовження будівництва другої черги торгового центру. «Наступне наше рішення буде після того, як «Скорпіон-Сервіс» надасть нам цифрові розрахунки по кожному цьому варіанту», - додав підприємець.
«У принципі, є погодження по двох варіантах. Зараз уточнять деякі моменти: вартість, збитки, хто кому повинен покрити», – прокоментував зустріч голова контрольної депутатської комісії Луцької міськради Микола Нікітюк.
«Потім підприємці на своїх зборах це обговорять і, можливо, вийдемо на якийсь варіант із двох. Один з них – пайова участь підприємців у будівництві. Інший полягає в тому, що ПФ «Скорпіон-Сервіс» відмовиться від земельної ділянки з умовою покриття «Луцькою солідарністю» всіх збитків», - сказав він.
«Ситуація складна. Якщо люди підуть на поступки з обох сторін – зможуть домовитися», - додав пан Нікітюк.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Березня 2009 21:52
Ситуація складна треба шукати вихiд!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus