USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

ТОП-5 переваг ідеального планування у ЖК «Caramel Residence»*

29 Липня 2019 09:00
Кожному, хто шукає собі нове житло, хочеться, щоб у ньому можна було втілити свої задуми ідеального інтер’єру. Але часто буває, коли починаються роботи, доводиться не реалізовувати задумане, а виходити з того, що є, бо кухня замала, у спальні не вистачає світла, а у вітальні - не розвернутися. Тому потрібно обов’язково звертати увагу на планування квартири перед її покупкою, якщо, звісно, ви не хочете руйнувати стіни і переробляти внутрішні перегородки, що обійдеться недешево.

Зводячи ЖК «Caramel Residence», Будівельна компанія ЛДБК, передбачила основні побажання клієнтів, аби їм було зручно і комфортно у нових квартирах.

1. Класичне планування

Квартири у житловому комплексі спроектовані так, щоб оптимізувати і раціонально використати весь наявний простір. По-перше, в квартирах рівні кути. Тут немає трикутних чи трапецієвидних кімнат, заокруглених кутів. Завдяки цьому в кімнатах легко поклеїти шпалери, укласти підлогу. Також у цих умовах просто розставити меблі. І це – суттєва перевага. Адже нестандартні кімнати вимагають нестандартних меблів, які, здебільшого, виконані під замовлення і, відповідно, будуть дорожчими.
По-друге, кімнати тут широкі, а не довгі, і простір організувати зовсім легко. Навіть після того, як будуть розміщені меблі, спальня чи вітальня не буде виглядати схожою на коридор.

По-третє, відсутність вільного планування – це теж плюс. Адже у квартирах з вільним плануванням є ймовірність, що сусід зверху облаштує кухню над вашою спальнею. А в класичному плануванні таких «сюрпризів» вдасться уникнути.

2. Ізольовані просторі кімнати

Час від часу кожен хоче усамітнитися, побути наодинці з собою, щоб ніхто йому не заважав. У великій родині це – доволі непросто, якщо у кожного немає свого особистого простору або ж коли кімнати прохідні. Тому ізольовані одна від одної кімнати – беззаперечна перевага ЖК «Caramel Residence». Адже мешканці не будуть заважати один одному, коли, приміром, дітям потрібно зробити уроки чи хочеться погратися, а батькам потрібно вирішити робочі питання. Тут зручно жити тим, у кого різний режим сну, різні інтереси і потреби.


3. Місткий передпокій

У ЖК «Caramel Residence» квадратні метри розплановані так, щоб приносити якнайбільше користі. Тому в передпокоях квартир цього комплексу легко розміщуються місткі шафи-купе, аби розвантажити простір інших кімнат для втілення найсміливіших ідей.
Тому в інших кімнатах не буде потреби розміщувати громіздкі шафи для зберігання речей, а простір задаватиметься більшим і комфортнішим. Своєю чергою, міжкімнатні коридори, щоб не забирати корисних площ, невеликі, проте не темні й тісні.

4. Велика кухня і зручна ванна кімната

Все більшої популярності набувають кухні-студії, де сама робоча частина з’єднана з вітальнею. Щоправда це не завжди зручно, особливо для великих сімей, де кожному хотілося б мати особистий простір. Тому в ЛДБК вирішили зробити великі кухні, які просто потім розділити на кілька зон, де можна і готувати їсти, і приймати гостей, не створюючи нікому дискомфорту.

У квартирах житлового комплексу заплановані кухні-столові, площею не менше 13-16 квадратних метрів. Тут можна легко розмістити великий обідній стіл, багатофункціональну робочу поверхню, навіть невелику барну стійку для швидкого перекусу. Оптимізуючи таким чином простір, решта кімнат вивільняється для відпочинку.
Ванні кімнати у квартирах цих новобудов теж не малі. Тут є місце для встановлення безпосередньо самої ванни, пральної машини, шаф для зберігання побутових дрібниць, рушників, косметики та побутової хімії. Таким чином, знову ж таки, вивільняється простір в інших кімнатах.

5. Лоджія

Часто балкони і лоджії несправедливо вважаються «лишніми» квадратними метрами. У радянські часи їх нерідко використовували для зберігання різного побутового мотлоху, в умовах дефіциту. Проте сьогодні вдалі дизайнерські рішення здатні перетворити цей, здавалось би, непривабливий простір на чарівне місце відпочинку та релаксу. Тут можна легко зробити міні-кабінет, читальню, місце для вранішнього кавування. Тому просторі лоджії – це ще один варіант розумного використання площі.
Раціональне планування квартир – одна з численних переваг ЖК «Caramel Residence». У продуманому просторі цих квартир заввиграшки втілити оригінальні дизайнерські рішення, не жертвуючи комфортом і функціональністю. Просторі і світлі кімнати легко розділити на функціональні зони, не зменшуючи візуально площу. Тут не буде відчуття «тисняви» стін, а продумане розташування будинків, відповідно до сторін світу, забезпечить достатнє природнє освітлення у помешканнях.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Анонім Показати IP 29 Липня 2019 22:33
Беру. Ось тільки отримаю свою українську зарплату.
Олена Показати IP 12 Листопада 2019 14:28
Анонім, а хто тобі заважає попрацювати декілька років тяжко щоб купити квартиру, або взяти росрочку внести 70%. Головне бажання...дике бажання для досягенння своеє мети, тим паче є з чого обирати, є багато забудовників з різними цінами. Просто треба не тільки задовольнятися малим, а пробувати шукати способи зароити більше.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus