USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.72 39.90
  • PLN 9.75 9.90

Торгівля на крові: СБУ закликають встановити походження російських вагонів на Волині

16 Травня 2019 12:30
Перевірити, яким чином в область потрапляють вагони з російським вугіллям і цистерни з газом та хто відповідатиме за торгівлю на крові, закликає СБУ депутат Волиньради.

Про це йшлося під час засідання сесії Волинської облради 16 травня.

Із запитом до очільника УСБУ у Волинській області звернувся депутат Вячеслав Рубльов.

Він повідомив, що у той час, поки триває війна з Російською Федерацією і на фронті гинуть захисники, на Волині, у квітні, зафіксували вагони з вугіллям з маркуванням Російської залізниці (РЖД), також виявляли цистерни з газом з маркуванням російської компанії. Отже, певні можновладці під виглядом припинення торгівлі з агресором досі продовжують торгівлю на крові.

Також очільника СБУ в області депутат просив перевірити наведені факти, з’ясувати, як на територію Волині потрапили ці вагони та хто відповідатиме за торгівлю на крові. Депутати підтримали запит колеги.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
хохо Показати IP 16 Травня 2019 14:37
а ви не думали що у вагонах по трошкі звозять зброю прикриваючи її вугіллям а потім будем дивуватись де ж її стільки взялось у зелених чоловічків. цей ланцюжок треба добряче розкопати а винних дати на осуд матерям загиблих героїв. хай подивляться їм в очі. хоча нема там нічого святого...
1234 Показати IP 16 Травня 2019 16:31
зимою на жд вокзалі у Луцьку стояли вагони з написом "северсталь" а у вагоні були круглі бухти листів металу. Україна з рашою не торгує.
Отакої... до 1234 Показати IP 16 Травня 2019 19:39
А де береться листовий метал з якого виробляють корпуси тролейбусів,автобусів на Автозаводі? Думаєш з Америки возять.А кому належить Луцький Автозавод....не задумувався? Тепер допетраешь як попадає металопрокат у російських вагонах до Луцька?
Волинянин Показати IP 17 Травня 2019 12:45
То встановлюй ти ж влада!!!! Де ти був 4 роки?

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus