USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Торгівлю на вулиці Замковій у Луцьку намагатимуться врятувати страйком? ВІДЕО

18 Червня 2009 16:05
Торговці, які здійснюють свою діяльність на Центральному ринку вздовж вулиці Замкової, налаштовані на проведення страйку 27 червня. Про це заявила одна із підприємців, коли інспектори муніципальної поліції та представники департаменту підприємництва Луцької міської ради попереджали цих людей про ліквідацію торгових місць на зазначеній вулиці, – повідомляє 18 червня репортер «Волинських Новин».
 
Сьогодні представники луцької муніципальної поліції востаннє попередили людей, які здійснюють торгівельну діяльність вздовж вулиці Замкової на Центральному ринку у Луцьку, що згідно із рішенням виконкому, 29 червня відбудеться рейд із ліквідації цієї стихійної торгівлі.
 
Проте продавці відреагували на таке попередження обуренням. Як розповіла одна із підприємців, нещодавно вони із ЖЕКом підписали договір до 1 січня 2010 року, згідно із яким щомісяця здійснюватимуть проплату у сімнадцять тисяч гривень за прибирання та впорядкування Замкової вулиці і торгуватимуть на цій території. Але у Луцькій міськраді, як наголосили під час останнього засідання антикризоваого комітету 12 червня, цей договір визнали недійсним.
 
Натомість усім цим продавцям пропонують здійснювати їхню діяльність на «Новому ринку», де, за словами начальника відділу розвитку підприємництва Луцької міської ради Наталії Рибай, їм до кінця року нададуть безкоштовні місця. Ще однією альтернативою є торговий центр «Караван». Хоча він, кажуть продавці батарейок та капців, їм не по кишені.
 
Тому люди обурені й налаштовані на проведення страйку 27 червня. «Ми приведемо своїх дітей, будемо лягати під машини», – попередила одна з підприємців.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Аноним Показати IP 18 Червня 2009 18:28
Не надо ложиться под машины- мы же не будем всю жизнь на базарах торговать в исторической части города!!! Успокойтесь, переходите в магазины!!!
Невірюбрехунам Показати IP 18 Червня 2009 23:36
Така у нас влада, у них кризи нема - вони отримали хабарі, щоб всіх вигнати на Новий, нікому не потрібний, ринок
Анонім Показати IP 18 Червня 2009 23:51
Подивившись на її мордочку, не скажеш, що її нема за що жити. А діти не винні. Краще їх в замок привести та історію розказати.
Анонім Показати IP 19 Червня 2009 23:42
Приведіть своїх дітей і покажіть їм антисанітарію, яку ви залишаєте після своєї торгівлі. Нехай діти туди ляжуть.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus