USD 39.75 40.04
  • USD 39.75 40.04
  • EUR 39.80 40.10
  • PLN 9.85 10.00

Торговці Замкової скаржилися заступнику губернатора на дискримінацію з боку міської влади

25 Червня 2009 12:34
Підприємці, що торгують по вулиці Замковій у Луцьку і яких наразі міська влада зібралася переселити торгувати в інші місця, скаржилися на те, що частині з них все-таки дозволяють здійснювати підприємницьку діяльність на старих точках, а інших виганяють. Про це у коментарі «Волинським Новинам» 25 червня розповів заступник голови ОДА Василь Байцим.
 
За словами Василя Байцима, до нього на особистий прийом приходив представник ображених підприємців, що торгують по вулиці Замковій, який розповідав: частині з торговців все ж дозволяють здійснювати підприємницьку діяльність на старих місцях. Це питання треба вивчити додатково, – сказав заступник губернатора. «Відповідні доручення дані управлінням економіки, підприємництва облдержадміністрації, щоб вони уважніше віднеслися до проблеми», – сказав він.
 
Водночас пан Байцим висловив думку, що лишень пікетами нічого не досягнути. Влада і підприємці повинні йти одне одному назустріч. Насамперед владі треба вирішити питання працевлаштування людей, створити умови, щоб торговці мали щось натомість. Підприємці ж, у свою чергу, повинні зрозуміти, що торгувати там не можна.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 25 Червня 2009 18:26
Перш за все владі не потрібно було дозволяти торгувати там

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus