USD 39.50 39.82
  • USD 39.50 39.82
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Toshiba працює над створенням нового планшета

20 Березня 2011 16:36
Як відомо, перший планшет компанії Folio 100 представили у вересні минулого року.

Про це повідомила ТСН .

Планшет Toshiba другого покоління ще не отримав маркетингової назви, проте деякі його технічні характеристики вже відомі. Відтак, пристрій отримає 10,1-дюймовий сенсорний дисплей з роздільною здатністю 1280x800 точок. Такий екран виготовлятиметься на базі технології Adaptive Display і володітиме підтримкою multi-touch.

У новинці використовується NVIDIA Tegra 2, гіроскоп, акселерометр, електронний компас, модуль GPS навігації, і сенсор освітленості навколишнього середовища. На передній панелі пристрою розташована 2-мегапіксельна камера, а на задній панелі — 5-мегапіксельна камера, що підтримує можливість запису відео в HD роздільною здатністю 720p.

Також в новому планшеті є модулі бездротового зв’язку Wi-Fi і Bluetooth, слот для карт пам’яті формату SD, порт miniUSB, повнорозмірний порт USB 2.0 і відеовихід HDMI. Задня панель має ребристу поверхню для запобіганню ковзання планшета в руках. Під задньою панеллю розташовується знімна батарея. Пристрій працюватиме на базі ОС Google Android 3.0 Honeycomb. Завантаження додатків буде доступним як з магазину Android Market, так і з фірмового магазину Toshiba Places.

Очікується, що офіційний реліз планшета Toshiba другого покоління відбудеться в середині цього року, однак ціна даної моделі поки не розголошується.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus