USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Луцьких дошкільнят можуть лишити без картопі

14 Січня 2014 17:10
Тендер на закупівлю продуктів харчування, який проводила Луцька міська рада, сьогодні провалився, бо не знайшлися підприємці, які погодилися до співпраці. Через це для дітей у дошкільних навчальних закладах міста може не стати продуктів харчування.

Про це йшлося сьогодні, 14 січня, під час оперативної наради у Луцького міського голови Миколи Романюка.

«Проводяться тендери на закупівлю продуктів харчування по управлінню освіти. Два місяці тому ми направили листи до усіх товаровиробників, які знаходяться на території Волинської області. Так от, сьогодні провели тендер із закупівлі цукру, а він не відбувся - через відсутність необхідної кількості людей, які пропонують свої послуги. Це питання зараз піднімається на рівні області, але ніхто з тих людей, які вирощують продукти, виготовляють продукцію, на жаль, не хочуть приймати участь в тендерах. І в нас проблеми виникають», - пояснив ситуацію перший заступник Луцького міського голови Святослав Кравчук.

З його слів, через подібну ситуацію торік дошкільні навчальні заклади не мали картоплі до серпня.

Зауважимо, закупівля продуктів харчування відбувається на суму більшу ніж 100 тисяч гривень. Тендер не може відбутися за таких умов, якщо на участь у ньому зголошується менше двох підприємств.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
дідо Показати IP 14 Січня 2014 17:07
Продукти треба закупити,заскладувати, зберегти та перевезти.Все це є витрати. А закупівлю чинуші хочуть зробити за оптовою ціною на базарі. Нема дурних собі у збиток працювати.
калькулятор Показати IP 14 Січня 2014 22:58
А казанчейство за відвантажено продукцію скільки місяців буде платить?? Оце проблема відсутності бажаючих працювать з бюджетними коштами.
порада Показати IP 15 Січня 2014 08:57
Якщо тендери не спрацьовують, то потрібно переглядати порядок їх проведення, а не шукати винуватих серед виробників продукції.
Фермер Показати IP 15 Січня 2014 10:24
Та мені вигідніше свиням скормити картоплю ніж продати на таких тендерах. Принаймні раз в тиждень розвези її по садочках. Зберігай аж то червня. Дай відкат управлінню освіти. Дай відкат кожній завідуючій дитсадка. І при цьому хочуть купити по 3 грн.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus