USD 39.55 39.85
  • USD 39.55 39.85
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У ДСНС уточнили: на місці падіння гелікоптера виявили 14 тіл загиблих. Оновлено

18 Січня 2023 14:50
На місці падіння вертольота у Броварах Київської області у середу було виявлено 14 загиблих осіб, з них одна — дитина. Пошуково-рятувальні роботи завершені.

Про це поінформувала пресслужба ДСНС.

«Авіаційна катастрофа на Київщині станом на 15:00: за уточненою інформацією після проведення ідентифікації на місці падіння вертольоту виявлено 14 загиблих осіб, з них 1 дитина та 9 осіб, які перебували на борту. Травмовано 25 осіб (з них 11 дітей), яких госпіталізовано до лікарень (інформація уточнюється)», - заявили рятувальники.

Раніше повідомлялося про різну кількість загиблих на місці авіакатастрофи — від 15 до 18 осіб.

Гвинтокрил розбився у Броварах вранці 18 січня. Впав поблизу дитячого садка та багатоповерхівок.

Серед інших в результаті авіакатастрофи в Броварах загинуло керівництво Міністерства внутрішніх справ – вони перебували у вертольоті ДСНС. В тому числі серед загиблих – міністр внутрішніх справ Денис Монастирський, перший заступник міністра Євген Єнін та державний секретар Юрій Лубкович.

Служба безпеки розпочала провадження через падіння гелікоптера у Броварах, серед основних версій – порушення правил польоту, технічна несправність і умисні дії.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus