USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.50 39.80
  • PLN 9.65 9.85

У швейцарських Альпах впав гелікоптер: троє загиблих, троє постраждалих

3 Квітня 2024 12:02
Гелікоптер, що перевозив пасажирів до гірського пункту висадки лижників, розбився у вівторок в швейцарських Альпах, унаслідок чого три людини загинули та ще троє постраждали.

Як пише Європейська правда, про це інформує AP.

У поліції кантону Вале заявили, що в цьому районі задіяли сім рятувальних вертольотів, щоб допомогти витягти двох людей, які перебували на борту, та доправити їх до найближчої лікарні.

Влада розпочала розслідування, щоб з'ясувати, чому легкий службовий вертоліт з'їхав з посадкового майданчика біля вершини Петі Комбен заввишки 3668 метрів на південному заході Швейцарії, зазначили правоохоронці. Розслідування веде федеральна прокуратура разом з регіональною та національною поліцією Швейцарії.

Нагадаємо, днями рятувальники знайшли мертвими трьох лижників, які потрапили в лавину на гірськолижному курорті Церматт у швейцарських Альпах.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Анонім Показати IP 3 Квітня 2024 17:17
ай-яй-яй, яка біда, ми дуже хвилюємося за тих, хто зараз у швейцарських Альпах. Це новина із серії 'багаті теж плачуть'

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus