USD 39.40 39.70
  • USD 39.40 39.70
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.85 9.95

Трамп остаточно переміг та заявив про відхід від управління бізнесом

30 Листопада 2016 22:15
Дональд Трамп отримав голоси 306 вибірників після підрахунку голосів в усіх штатах, в той час як у Гілларі Клінтон - 232 голоси, - повідомляє ТСН.

Незважаючи на впевнену перемогу республіканця Дональда Трампа на виборах у США, з'явилися остаточні результати екзит-полів по штатах та інформація про розподіл голосів.

Республіканець Дональд Трамп отримав голоси 306 вибірників після підрахунку голосів в усіх штатах. Суперниця Трампа від Демократичної партії Гілларі Клінтон набрала 232 голоси вибірників. Для перемоги необхідна підтримка як мінімум 270 вибірників.

Відзначимо, що ще після підрахунку голосів у штаті Вісконсин перемога Трампа стала очевидною. Відрив кандидата в президенти США від Демократичної партії Гілларі Клінтон від республіканця Дональда Трампа перевищив два мільйони голосів. За Клінтон проголосували 64,2 мільйона виборців, тоді як за Трампа — 62,2 мільйона.

Це п'ятий в історії США випадок, коли переможець набирає менше голосів виборців, ніж переможений. Останній раз таке відбувалося в 2000 році, коли президентом став республіканець Джордж Буш-молодший, що відстав від суперника Альберта Гора на піввідсотка. Підсумковий підрахунок голосів тоді затягнувся на місяці.

Варто додати, що новообраний президент США Дональд Трамп пообіцяв не займатися бізнесом під час президентства та відійти від управління своєю бізнес-імперією, щоб уникнути конфлікту інтересів, хоча закон США не зобов'язує його цього робити - йдеться у повідомленні DW.

"Я відчуваю, що це наочно важливо, щоб я як президент жодним чином не мав конфлікту інтересів з моїми різними підприємствами", - написав Трамп в соціальній мережі Twitter. Зі слів Трампа, президентство - значно важливіше завдання.

Раніше він розповідав, що йому складно знайти покупця для свого холдингу нерухомості. При цьому політик підкреслив, що не допустить конфлікту державних та бізнес-інтересів. Керування своїми підприємствами він передав дітям, зокрема дочці Іванці Трамп. Також він додав, що компанія йому "настільки неважлива порівняно з тим", що він робить.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Всезнайко Показати IP 30 Листопада 2016 22:32
Вітаю!!! Клінтониха спіймала облизня...
Анонім Показати IP 1 Грудня 2016 01:02
А наш і бізнес зберіг і в офшори прибутки виводить щоб податки в бюджет України не платити, примножив свої статки за два роки у 20 разів.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus