USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Трамп заявив, що хотів би «порозумітися» з Росією

21 Червня 2018 09:14
Президент США Дональд Трамп заявив, що хотів би «порозумітися» з Росією.

Про це він заявив під час зустрічі зі своїми політичними прихильниками в штаті Міннесота, передає 24 канал з посиланням на Fox News.

«Я вам дещо скажу: ми хочемо порозумітися з Росією. Але Росія дивиться і каже: «Ей, краще б Гілларі Клінтон виграла». Все, що ми зробили, багато всього, в тому числі санкції... Вони дивляться в минуле і думають: «Краще б Гілларі виграла, це було б краще для нас», – сказав Трамп.

До слова, нещодавно прес-секретар президента Росії Дмитро Пєсков повідомив, що Володимир Путін і Дональд Трамп під час останньої телефонної розмови обговорювали проведення двосторонньої зустрічі. Вона може відбутися у Відні. Це вже буде третя зустріч Трампа та Путіна.

До цього президенти США та Росії зустрічалися минулоріч в липні у німецькому Гамбурзі на полях саміту G20 і в листопаді у В'єтнамі у рамках саміту країн Азійсько-Тихоокеанського економічного співробітництва. Обидві зустрічі не носили характер переговорів.

Нагадаємо, нещодано, згідно з інформацією ЗМІ, президент США Дональд Трамп під час вечері з лідерами G7 в рамках саміту в Канаді заявив лідерам «Великої сімки», що Крим є російським, оскільки усі, хто живе на півострові, розмовляють російською.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
АНАТОЛЬ_ Показати IP 21 Червня 2018 10:17
Я в шоце
хехъ Показати IP 21 Червня 2018 10:50
пусть Трамп подаст обьявление в Нью-Йорк таймс, мол, два сумасшедших ищут друг друга, но найти им мешает Меркель.
хехъ до хехъ Показати IP 21 Червня 2018 13:17
не согласны? Значит - Мэй.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus