USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трамп запросив Зеленського до Вашингтона – посольство

14 Червня 2019 18:23
Президент Сполучених Штатів Америки Дональд Трамп запросив президента України Володимира Зеленського здійснити візит до Вашингтона.

Як ідеться у повідомленні Посольства України в США у Facebook, посол України Валерій Чалий виступив із вступним словом на сьомому щорічному саміті робочої групи Україна – США, організованому у Вашингтоні Центром американсько-українських відносин.

За словами посла, «останній лист президента США Дональда Трампа, адресований президенту України Володимиру Зеленському, із запрошенням здійснити візит до Вашингтона, є сигналом підтримки України, її територіальної цілісності та курсу євроатлантичної інтеграції».

Водночас не сказано, коли саме такий візит може відбутися. На саміті виступив також спеціальний представник США Курт Волкер, який «наголосив на незмінності політики США у підтримці України, її територіальної цілісності, суверенітету і курсу реформ».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus