USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Трамп звинуватив команду Мюллера в «незаконних витоках інформації»

8 Квітня 2019 13:11
Президент США Дональд Трамп відкинув публікації про те, що публікація повного тексту доповіді спецпрокурора Роберта Мюллера щодо розслідування у «справі РФ» матиме більш руйнівні наслідки, ніж попередній висновок, за яким ані Трамп, ані його соратники не вступали в змову з Кремлем.

Про це він написав у Twitter, передає «Голос Америки».

«Схоже, що команда Роберта Мюллера, яка складається з 13 ненависників Трампа і розлючених демократів, допускає незаконний витік інформації в пресу у той час, як ЗМІ фейковий новин фабрикують власні матеріали, спираючись на джерела або обходячись без них.

Джерела більше не мають ніякого значення для наших корумпованих і нечесних традиційних ЗМІ, вони перетворилися в насмішку!» – написав Трамп.

Нагадаємо, за підсумками розслідування, проведеного спецпрокурором Робертом Мюллером, ані президент США Дональд Трамп, ані будь-хто з його помічників не вступали у змову і не координували втручання Росії у вибори 2016 року.

Американські спецслужби дійшли висновку, що Росія втрутилася у президентську гонку 2016 року, намагаючись обернути результати виборів на користь Дональда Трампа. Росія заперечує втручання у вибори.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus