USD 39.60 40.00
  • USD 39.60 40.00
  • EUR 39.70 39.95
  • PLN 9.70 9.86

«Треба приїжджати та звільнятися»: окупант з Бурятії пояснює мамі причини відсутності «патріотизму» в армії

14 Травня 2022 22:45
У телефонній розмові, яку перехопили працівники Головного управління розвідки Міністерства оборони України, російський окупант з Бурятії (2-га десантно-штурмова бригада, зараз дислокується у Херсонській області) намагається пояснити здивованій мамі причини відсутності «патріотизму» в армії РФ.

«Чого вони здаватися будуть, ми ж на їхній Батьківщині. Мені ця Україна взагалі не цікава. Треба приїжджати та звільнятися… Зараз на контракт сюди ніхто не піде. Кого не спитай, у кого контракт закінчується – не горить бажанням», – каже він.

На питання матері, чому не спрацьовує «патріотизм», відповідає: «Командир моєї батареї другого взводу сам собі в ногу вистрелив, щоб звалити звідси! Ще на самому початку. Про що говорити можна? Він строкову в Чечні служив».

Читати ще: «Засипають пісок у танки, аби не йти в атаку»: окупанти вигадують лайфхаки, щоб не померти на війні в Україні

Мама яскраво змальовує можливий «наступ Заходу на Росію»: «Якщо захід почне наступ на Росію, нас просто всіх повбивають. Буде четверта світова війна і Росія в ній програє».

Відповідь сина проста і логічна: «Тоді Путін, може, схаменеться. Він же розуміє, що ми тут отримуємо жорстко. Боєприпасів та людей немає… Згідно з уставом, якщо від бригади менш як 50% залишилось, її виводять або прикомандировують до іншої бригади. А ми своєю бригадою так і воюємо. Тільки народу менше стає… У нас люди самі зникають. Хтось безвісти зник, хтось в полоні, хтось ховається, хтось вже в Росії».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus