USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Тренер «Чорноморця» ставив у приклад гравців «Волині»

29 Липня 2012 12:55
Нападників лучан ставив у приклад своїм гравцям головний тренер «моряків» Роман Григорчук. Мовляв, ті «беруть м’яч, роблять з ним щось корисне, від них відходить гострота». Натомість, одесити тільки перекочують м’яч.

Про це інформує ФК «Волинь».

«Ми допустили страшну кількість помилок, не лише технічних, але й тактичних. Брак може бути, але ми хочемо атакувати, а не діємо так, як потрібно. Особливо на початку атаки, просто хочеться хлопців за руку взяти, повести, показати. У нас фактично чотири нападники, вони повинні зустрітися з м'ячем, виконати маневр, правильно зайняти позицію, взяти м'яч і щось з ним зробити. Тут я можу привести в приклад нападників «Волині» – там людина бере м'яч і щось робить корисне, від нього виходить гострота. Наша атака: перекочуємо м'яч, пас вперед, звідти назад. Щось намагаємося – але не йде!» - висловився тренер моряків.

Зокрема зауважив, що, незважаючи на таку кількість промахів, не вважає, що у цій ситуації щодо гравців варто застосовувати штрафні санкції.

«Сьогодні я не бачив людей, які грали абияк або не старалися. Я бачив безпорадність. Дивлюся на Бурдужана і мені його шкода! Я його навіть не міняю, хоча йому так погано, це видно. Але треба ж щось робити! Забий він – і футбол був би іншим. Про штрафні санкції, думаю, говорити не варто. У такій ситуації – я помічник команді. Потрібно допомогти кожному», - пояснив Григоренко.

Своєю чергою, головний тренер лучан Анатолій Демяненко зазначив, що на його думку, гра була цікавою. «Було багато боротьби – звідси і багато порушень з боку обох команд», - зауважив він.

Зокрема щодо того, чому на полі був всього один нападник, а звичний вболівальникам Шумахер опинився в запасі, очільник лучан висловився: «Ми планували цю гру зіграти з одним нападником, тому що я вимагав від півзахисників, аби вони виривалися більше з глибини. З кожним суперником потрібно аналізувати гру і знаходити оптимальні варіанти. Тому на сьогоднішній матч я вважав за потрібне випустити одного нападника, хоча раніше ми грали з двома форвардами. Але є ігри, коли потрібно щось змінювати».

До слова, у матчі в стартовому складі вийшов захисник Олександр Насонов. Зазвичай, як показувала практика, переможний склад не змінюється, але цього матчу тренер вдався до змін. З його слів, захисника він поставив, тому що гравець «Чорноморця» Матос в минулих іграх і забивав, і діяв дуже активно. «Наша задача була його нейтралізувати, аби він, як говориться, не розбігався. Однак, все ж був один момент коли він протягнув і передачу зробив хорошу», - додав Демяненко.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus