USD 39.73 40.00
  • USD 39.73 40.00
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.76 9.92

«Румунська» перемога «Волині». ФОТО. ВІДЕО

28 Липня 2012 23:00
Завдяки голам румунських легіонерів Сільвіу Ізворану та Еріка Бікфальві луцька «Волинь» здобула перемогу над одеським «Чорноморцем».

Матч 3-го туру чемпіонату України з футболу серед команд Прем’єр-ліги відбувся 28 липня в Одесі.

Щодо складів команд, то наставник «хрестоносців» Анатолій Демяненко вирішив грати з одним нападником. Тож, на вістря атаки від відправив швейцареця Даніеля Суботіча. Натомість футбольний фахівець підсилив центр півзахисту, де поруч з Ігорем Скобою та Еріком Бікфальві з’явився Сільвіу Ізворану.

«Волинь» з перших хвилин побігла в атаку, щоб забити «швидкий гол». І зусилля лучан виявилися не марними. На 14-ій хвилині Олександр Насонов відпасував м’яча Бікфальві. Після удару румуна сфера потрапила в штангу і відлетіла до Ізворану, який не схибив і вбив м’яча в порожні ворота.

«Чорноморці» відразу ж перехопили ініціативу та розпочали атаки на ворота Максима Старцева. Однак волиняни досить вдало оборонялися, а на 33-ій хвилині зорганізували контратаку, під час якої небезпечний штрафний заробив Бікфальві. Але він же його й змарнував.

Другий тайм почався спробами одеситів вирівняти становище. І на 48-ій хвилині капітан «хрестоносців» Сергій Сімінін, на думку арбітра зустрічі, збив Бобка у своєму карному майданчику. Щоправда, пенальті «чорноморці» не реалізували: Старцев відбив удар Лео Матоса.

Господарі поля не втратили надії і вперто йшли вперед: головою бив Фонтанело – лучан врятував воротар, Бурдужан на техніці обіграв Ілієва і пробив – знову на місці Старцев, «постріл» Кутаса зі штрафного прийняла на себе стінка. На 66-ій Бурдужан таки забив бажаного гола, але - з офсайду.

Гості ж контратакували. Чи не найгостріші моменти виникали після подач Бікфальві зі штрафного, хоча й так не призвели до збільшення різниці в рахунку. Однак, коли молодий румун вирішив пробити по воротах суперника, – все вдалося: зачепивши захисника одеситів, «шкіряний» залетів у дев’ятку.

Решту часу господарі намагалися забити хоча б «гол престижу», але лучани вберегли свої ворота «сухими».

«Чорноморець»-«Волинь» 0:2

Голи: Ізворану (14), Бікфальві (77)

Чорноморець: Безотосний, Фонтанело, Бергер, Сантана, Кутас, К. Ковальчук (Бобко, 46), Політило (Діденко, 73), Лео Матос, Бакай, Терросо (Морейра, 82), Бурдужан

Волинь: Старцев, Сімінін, Ілієв, Шиков, Занєв, Ізворану, Скоба (Герасимюк, 79), Бікфальві (Стевіч, 86), Лопес, Насонов (Пилипчук, 69), Суботіч

Попередження: Скоба, Ілієв, Ізворану, Лопес, Терросо, Морейра













Фото з офіційного сайту ФК «Волинь»
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
горохівчанин Показати IP 29 Липня 2012 17:25
Так тримати ВОЛИНЬ. Вперед на Шахтар,вперед до бою,твої фанати завжди з тобою
antikommi Показати IP 29 Липня 2012 22:23
Чудово.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus