USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Тренери «Волині» та «Дніпра» - про вчорашній матч

3 Серпня 2014 10:48
Після матчу «Волинь» – «Дніпро» головний тренер «хрестоносців» Віталій Кварцяний та головний тренер дніпрян Мирон Маркевич відповіли відповів на питання журналістів. Обидва інтерв'ю опубліковані на сайті ФК «Волинь».

Нагадаємо, матч «Волині» та «Дніпра», який відбувся 2 серпня, на стадіоні «Авангард» в Луцьку, закінчився з рахунком 0:1.

ВІТАЛІЙ КВАРЦЯНИЙ: «Програли хорошій команді, але було багато невиправданих помилок»

- Вважаю, що ми показали сьогодні непоганий футбол, кваліфікація була присутня, але команди ще немає, ще є багато невпевнених дій. Наприклад, Ерік, за рахунку 0:0 мав момент, але замість того, щоб різати кут і йти до воріт незрозуміло куди вдарив «з катапульти». Федорчук отримав м’яч в штрафній і чекав, поки до нього прийде суперник. Коли нам забивали гол, два центральні захисники кудись побігли. Звісно, ми програли хорошій команді, але однаково в нас було надто багато невиправданих помилок.

Я говорив з Матеєм, чи буде грати, бо ми планували трохи інший склад. Я запитую у нього: «Завтра буде дуже гаряче і треба буде багато бігати. Готовий? Я тебе поставлю.» Я його поставив, він вийшов, походив перший тайм. Знову питаю: «Чому ти так грав? Навіщо просився грати?» Мовчить…

- Віталію Володимировичу, нам би ще нападника...

- Ви пам’ятаєте, що в минулій грі в нас грав Бохашвілі, але він отруївся і не тренувався. У Селіна також була травма і він хотів грати. В нас є на прикметі один гравець, але наразі триває бюрократична тяганина навколо нього. Йому вісімнадцять років, він правильно відкривається, швидкий, хоча я ще не знаю, як він буде реалізовувати себе в офіційних матчах. Сподіваюся, що наступного тижня все владнаємо.



МИРОН МАРКЕВИЧ: «Волинь» заслуговувала на нічию»

Головний тренер дніпрян також прокоментував матч в інтерв'ю для журналістів:

- В минулому сезоні «Волинь» програла «Дніпру» 1:3 та 1:5. Чи змінилася з того часу «Волинь»?

- «Дніпро», по-перше, змінилося. Троє провідних гравців немає в команді, то відчувається їх відсутність. А «Волинь» і в минулому матчі вирвала перемогу проти непростої команди «Іллічівець», і сьогодні щонайменше на нічию заслуговувала.

- Мироне Богдановичу, питання Ротаня…

- Я його, звичайно, хочу бачити в команді і те, чи буде він грати в команді вже більше від нього залежить.

- Якщо не Ротань, чи можна чекати ще на придбання в «Дніпрі»?

- Та мені би хотілося, але треба зачекати.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus