USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

«Волинь» проти «Дніпра»: 0:1

2 Серпня 2014 21:26
Із рахунком 0:1 закінчився матч «Волині» та «Дніпра», який відбувся сьогодні, 2 серпня, на стадіоні «Авангард» в Луцьку.

Нагадаємо, напередодні спільний марш єдності поміж ультрас двох команд мав місце на вулицях міста. Під час дійства звучали заклики до єднання Сходу та Заходу України, а також пісні, в яких молодики висловлювали своє ставлення до Президента РФ Володимира Путіна.

ДИВИТИСЯ ФОТОРЕПОРТАЖ ГРИ

«Дніпро» прибув до Луцька пообіді зі Львова. Команда Маркевича після гри із «Копенгагеном» відбула з Києва до столиці Галичини.

Суддівську бригаду на грі очолював сьогодні одесит Віктор Швецов.

Польові гравці «Волині» зіграли у білій формі, їхні голкіпери - у зеленому, «дніпряни» були у синій формі, воротарі – у чорних кіпах.

Телетрансляцію вів канал «2+2», коментував гру Олександр Золотогорський.

Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
Волинянин Показати IP 2 Серпня 2014 22:44
Євген павлов взяв громадянство пєдаРасєї

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus