USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Третина лучан може залишитися без лабораторного огляду

26 Квітня 2017 09:04
У луцькому центрі первинної медико-санітарної допомоги №3 аварійна вентиляція.

Про це стало відомо під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів 25 квітня.

Головний лікар закладу Віктор Максимюк розповів, що вентиляція у рентгенкабінеті, яка введена в експлуатацію у 1979 році, вже давно вийшла з ладу.

Крім того, потрібен ремонт вентиляції і в лабораторії. Там є загроза, що вентиляція взагалі перестане працювати і у результаті лабораторія не зможе працювати. Тоді третина лучан, які обслуговуються у центрі первинної медико-санітарної допомоги, не зможуть здавати аналізи в закладі, де обслуговуються.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Пацієнт Показати IP 26 Квітня 2017 09:31
№3-аварійна,міська лікарня аварійна,дитяча без опалення,обласна поліклініка-жах,станція переливання без обладнання,психіатрична-жах:даєш 8 госпітальних округів,чи вже 5...
ще один пацієнт Показати IP 26 Квітня 2017 12:19
Це підго т овка до закриття? А раніше цього всього не бачили!!!!! а зараз помеленьку- там проблема , там поломано, там те там сє, там -дорого ремонтувати іт. дд. і т.п..... . І так підведуть до того, що треба закрити лікарню. Скоро треба буде в Київ їхати ,за звичайним оглядом лікаря.( "а шо , хіба то далеко"?)

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus