USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Третину волинської худоби не провакциновано

22 Жовтня 2008 16:42
До кінця року усі заплановані дослідження та вакцинації у ветеринарній галузі області будуть завершені. Про це запевнив заступник начальника головного управління ветеринарної медицини у Волинській області Сергій Войтюк під час планової колегії, – повідомляє 22 жовтня репортер «Волинських Новин».
 
Згідно із даними звіту за дев’ятимісячний період, який підготував Сергій Войтюк, профілактичну вакцинацію було проведено на 64%. Однією з причин є відсутність необхідних вакцин, які виділяють на області у Київському ветеринарному управлінні. Однак, за словами заступника начальника обласного ветуправління, до кінця року ще будуть надходити медикаменти. Таким чином, переконаний він, вдасться виконати запланований обсяг робіт.
 
Як зазначив начальник управління ветеринарної медицини у Волинській області Богдан Лозинський, у ветеринарних лабораторіях, згідно з відповідною постановою, повинен бути перехідний запас 10%. Однак, з огляду на поставки медикаментів зі столиці до області, про резерв вакцини сьогодні важко говорити. Цей фактор також є перепоною для вчасного та стовідсоткового виконання річних планів.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus