USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.20 39.40
  • PLN 9.71 9.93

Трояндовий рай у Луцьку. ФОТОРЕПОРТАЖ

5 Червня 2016 19:58
З настанням літа Луцьк поринув у тонкий трояндовий аромат. Багряно-червоні, ніжно-рожеві, кремові… Усіх кольорів та відтінків ці королівські величні квіти заполонили вулиці й сквери обласного центру.

«Трояндовий» фоторепортаж підготувала кореспондент Вікторія Семенюк для видання Хроніки Любарта.

До слова, ще з часів вікторіанської епохи троянди слугували кращим засобом вираження почуттів закоханих. Так, білі троянди - у всі часи були символом чистоти і невинності. Червоні – символізують кохання та пристрасть, жовті та чайні – розлуку, персикові – скромність, а рожеві – ніжність й молодість.

Однак, ми всі розуміємо, що це все – лише умовності. Адже «мова» троянд є актуальною лише у букеті. А поки квітка «жива» й радіє сонячним променям – вона прекрасна у будь-якому кольорі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
віра Показати IP 5 Червня 2016 20:54
Гарно!!!!!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus