USD 39.70 40.10
  • USD 39.70 40.10
  • EUR 39.90 40.40
  • PLN 9.75 9.97

Тролейбусне депо «потрусять» депутати Волиньради?

16 Липня 2009 08:48
Постійна комісія Волинської обласної ради з питань соціального захисту населення, ветеранів-пенсіонерів, трудових ресурсів рекомендувала сесії створити тимчасову депутатську комісію для вивчення стану Луцького підприємства електротранспорту. Це рішення ухвалили 15 липня під час засідання комісії, - повідомляє репортер «Волинських Новин».
 
Спричинив розгляд питання щодо ситуації, яка склалася на Луцькому підприємстві електротранспорту, відповідний лист Луцької міської ради та її виконавчого комітету.
 
Заступник начальника головного фінансового управління Волинської облдержадміністрації Володимир Селедець проінформував про стан справ із виплатою області субвенції за пільгові перевещення з держбюджету. За словами посадовця, ці кошти за січень-червень повністю виплачені. Пан Селедець запропонував, щоб профільна комісія рекомендувала сесії Волиньради утворити тимчасову депутатську комісію. Ця комісія має комплексно вивчити стан справ на Луцькому підприємстві електротранспорту, а також перевірити використання субвенції за пільгові перевезення
 
Начальник головного управління ОДА Володимир Кец зазначив, що майже 50% з відповідної субвенції надходить у обласний центр.
 
Зрештою, постійна комісія облради з питань соцзахисту рекомендувала сесії утворити комісію для перевірки фінансово-господарської діяльності ЛПЕ.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus