USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

ЛПЕ зменшило коефіцієнт пільгових пасажирів на 40%

27 Липня 2015 18:36
Очільник ЛПЕ похизувався тим, що за перше півріччя 2015 року підприємство перевезло стільки платних пасажирів, скільки у 2013 та 2014 роках за увесь рік.

Про це він повідомив під час засідання постійної комісії міської ради з питань планування соціально-економічного розвитку, бюджету та фінансів сьогодні, 27 липня.

Зі слів начальника управління фінансів та бюджету Лілії Єлової, згідно із помісячним розписом недобір коштів по ЛПЕ становить майже 506 тисяч гривень, але разом з тим, нарахування боргу по тролейбусному депо є значно більшим.

Половина суми з державної казни практично надійшла - це 6 мільйонів 992 тисяч за перше півріччя. Але це при плановому надходженні майже в 15 мільйонів гривень.

Зі слів очільника ЛПЕ Ігоря Домбіка, така різниця між плановим і фактичним надходженням коштів через нестачу грошей, передбачених на пільгове перевезення пасажирів.

«Протягом першого півріччя 2015 року перевезли платних пасажирів стільки, скільки в 2013-му та 2014-му за цілий рік. А з березня цього року на 40 % зменшили коефіцієнт пільгових пасажирів. Ця робота зроблена ще при старому тарифі – 1,25 грн. І ці кошти нараховані відповідно до всіх постанов Кабміну, і частина з них зареєстрована як державний борг», - зазначив Домбік.

З його слів, за станом на сьогодні сума зареєстрованого боргу становить три з половиною мільйони, а незареєстрованого – 6 з половиною в межах бюджетних асигнувань цього року.

Нагадаємо, як повідомляло Інформаційне аентство Волинські Новини, з 1 січня пільги за проїзд у транспорті замінять компенсаціями.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 5
Лучанин Показати IP 27 Липня 2015 20:25
Доповідь для дурнів. Врахуйте скільки платних пасажирів перевозили автобуси №№15, 15а, яких зараз немає, а на цих маршрутах їздять тролейбуси!!!
Корінний лучанин до Лучанин Показати IP 28 Липня 2015 10:18
Шановний, мені чогось здається що ця доповідь саме для Вас! Після подорожчання рівня життя українців і ЖИТТЯ ПО НОВОМУ, наші співвітчизники стали більше користуватись ТРОЛЕЙБУСАМИ, тому шо ДЕШЕВШЕ ніж проїзд в маршрутках. І автобуси №15 і №15а тут ні чого. Фільтуйте інформацію нормально зі здоровим глуздом. А БЮДЖЕТ УКРАЇНИ в 2016 ще додасть інших НОВАЦІЙ і українці це в повній мірі "відчують" і ви також.
Андрій Показати IP 27 Липня 2015 20:34
Я завжди, пільговиків перевезено на 40% менше, а грошей - на всі 100%.. А взагалі НЕ дати, як відмінені індексації пільговикам та пенсіонерам..! "Слапати" - не коштували любітєлі халяви? Більш ніж впевнений, пільговики" на лізінгових маршрутках НЕ їздили.. ЗВіДки борги? "папєрєднікі" теж жерти хотіли? Ой "нажретеся " на пільговиках та пенсіонерах! (аби не ригали..)
доньа Показати IP 28 Липня 2015 03:00
Вже з'явилося ще бiльше пiльговикiв - героiв АТО. Iх най бiльше, нiж було старих пенсiонерiв
Андрій до доньа Показати IP 28 Липня 2015 21:37
Пільговики, це не тільки "пенсіонери", а ще й інваліди дитинства, "чорнобильці", "афганці".. І хизуватись припиненням їм пільг при тотальному знеціненні НЕ ідексованих соціальних виплат - верх "Цинічного Жидяри", адже ВіН "гарант" благоустрію всіх громадян України!

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus