USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тролейбусники відмінили страйк – почуваються ситніше

17 Лютого 2010 18:06
Працівники Луцького підприємства електротранспорту не вийшли на страйк, що був запланований на 16 лютого - кажуть, що він не актуальний.
У коментарі «ВН» директор тролейбусного депо Костянтин Патракеєв розповів, що ситуація на підприємстві стабільна. Нині їм заборгували близько 1 мільйона 800 тисяч гривень зарплати - за листопад і грудень. За словами Патракеєва, щодня підприємство витрачає 15-20 тисяч гривень, щоб виплатити заборговану платню.
«Страйк відмінили. Ми провели переговори із представниками трудового колективу. Вони вирішили, що страйк не актуальний», - сказав Патракеєв. Він нагадав, що на Луцькому підприємстві електротранспорту у лютому зменшилася кількість працівників, частині працюючих були зменшені посадові оклади на 30-40 %. Щоправда, звичайних робітників ці зміни не торкнулися.
Костянтин Патракеєв за тиждень в середньому виручка від перевезень у тролейбусах та маршрутках становить 53, 5 тисячі гривень. Приміром, у перший тиждень лютого тролейбусники заробили 59 тисяч гривень, а за другий – 57, 5 тисячі гривень.
«Нині власні надходження трішки більші за фонд заробітної платні. Приміром, коли я прийшов на це підприємство наприкінці літа минулого року, то фонд заробітної платні на 200 тисяч перевищував власні надходження. Навіть разом із субвенціями за пільгове перевезення пасажирів. Те, що ми нині заробляємо протягом тижня – це непогані результати», - зауважив Патракеєв.
Він додав, що фінансовий стан на підприємстві залежить і від обсягу, і від вчасно виплаченої субвенції із державного бюджету.
 
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
TFA Показати IP 17 Лютого 2010 19:58
А про борг за січень, чомусь мовчать...

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus