USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Тролейбусний і автобусний парк міста оновлюватимуть силами «Богдана»

6 Листопада 2013 17:30
Голова Волинської ОДА Борис Клімчук пропонує оновити транспортний парк Луцька за рахунок місцевого автозаводу. Про це очільник краю говорив сьогодні у Києві під час зустрічі у Прем’єр-міністра України Миколи Азарова, - повідомили у прес-службі Волинської облдержадміністрації.

Перед першим віце-прем’єр міністром України Сергієм Арбузовим Борис Клімчук ініціював пропозицію використати потужності корпорації «Богдан» для реалізації інфраструктурних проектів, пов’язаних з оновленням парку пасажирських автобусів та міського електричного транспорту, які заплановані Державною Програмою активізації розвитку економіки України на 2013-2014 роки.

Як Волинські Новини повідомляли раніше, працівники Луцького автозаводу вже 3 місяці не бачили своїх зарплат.
ЧИТАТИ ЩЕ: У ЛУЦЬКУ НА «БОГДАНІ» БУНТ: ПРАЦІВНИКИ ПІКЕТУЮТЬ ПІДПРИЄМСТВО
До слова, цим об’єднанням в 2006-08 роках було створено в Луцьку сучасні потужності з виробництва щорічно шести тисяч автобусів і тролейбусів. Проект був одним з наймасштабніших в Україні за останні десятиліття в галузі машинобудування, а висока якість продукції Луцького автозаводу визнана як на українському, так і на світових ринках.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Лучанин Показати IP 6 Листопада 2013 18:11
Вірно! Треба поповнювати парк ЛПЕ тролейбусами луцького автозаводу. І ніяк не автобусами - Луцьк має бути екологічно чистим містом!
Іра Показати IP 7 Листопада 2013 09:14
Треба людям зарплату платити на БОГДАНІ
Корінний лучанин Показати IP 7 Листопада 2013 19:18
А що ж ПРЕЗИДЕНТ(господар нинішний) не лобіює це питання? Чого про це не говорять? Є завод і він повинен працювати!!!Віддача повинна бути від капіталовкладень!! А держава цим не переймається! В завод вкладені і державні кошти. Проект був не тільки в Луцьку, а і в Черкасах(набагато більший по грошах ніж луцький).

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus