USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Трьом волинянам оголосили про підозру в розбої

20 Березня 2017 17:42
Група із трьох чоловіків займалася розбоями на Волині, інформують у секторі комунікації ГУНП у Волинській області.

Встановлено, що зловмисники скоїли чотири розбійних нападів у Любомльському районі. Слідчі оголосили їм про підозру у вчиненні кримінальних правопорушень у складі організованої злочинної групи, передбачених ч. 4 ст. 187 (розбій) Кримінального кодексу України. Усім трьом обрано міру запобіжного заходу – тримання під вартою.

Нагадаємо, що в неділю, 26 лютого, близько 5 години ранку, зловмисники розбили вікно та проникли до будинку 44-річної мешканки райцентру Любомль. Розбійники побили та зв’язали власницю будинку і заволоділи її грошима в сумі майже 500 тис. грн. та ювелірними виробами.

За гарячими слідами оперативники управління карного розшуку ГУНП в області спільно зі співробітники Любомльского відділу поліції та спецпідрозділом «КОРД», затримали зловмисників. Одного з них, 24-річного мешканця Любомля, затримали в райцентрі, двох інших, 24 та 29 років, переслідували та затримали по дорозі на Луцьк, в автомобілі «Volkswagen Passat» поблизу села Свидники Ковельського району. Викрадені речі вилучили.
Операцію по затриманню провели у співпраці з СБУ та за процесуального керівництва прокуратури області.

«Встановлено, що зловмисники скоїли в Любомльському районі чотири розбійних напади й причетні, щонайменше, ще до трьох таких кримінальних правопорушень. Затриманим оголосили про підозру в інкримінованим їм злочинах. Усім трьом обрали міру запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою терміном на 60 діб», – повідомив Петро Шпига, начальник головного управління Національної поліції у Волинській області.

Санкція статті передбачає від восьми до п’ятнадцяти років позбавлення волі із конфіскацією майна. Триває досудове розслідування.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вчителька Показати IP 20 Березня 2017 18:51
Не розумію, для чого злочинцю закривати обличчя. Його потрібно щоб бачили всі люди. Повідр*бували б руки, більше б не лізли!!!
Валєра Показати IP 22 Березня 2017 14:15
Них і так уже всі знають

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus