USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.15 39.45
  • PLN 9.71 9.93

Троє бійців АТО підірвалися на розтяжці: усі загинули

15 Липня 2015 00:32
У вівторок, 14 липня, в районі Станиці Луганській загинули троє військовослужбовців, які підірвалися на розтяжці при розмінуванні місцевості, – повідомляє «Ipress.ua».

Тим часом волонтери в соцмережах пишуть, що йдеться про бійців із заходу України, які служили в 128-ій окремій гірсько-піхотній бригаді.

«Знову страшна звістка, знову з фронту. Сьогодні стало відомо, що під час виконання бойових завдань в районі Станиці Луганської, загинули троє військовослужбовців Виноградівського батальйону «Тиса», 128-ма ОГПБр. Серед загиблих героїв – два кадрові офіцери і мобілізований з іншого регіону.

Це хлопці, які пройшли запеклі бої під Станицею та Дебальцевим. Всі вони до останнього боролися за нашу незалежність, за мир і спокій в країні», – повідомляє волонтер Михайло Роман.



Волонтер з Мукачева Людмила Бандурчук повідомила імена загиблих: капітан Мелимука з Хмельницької області, старший лейтенант Михайлишин з Івано-Франківської області і солдат Ситников з Чернівецької області.

З її ж слів, доля ще двох бійців – старшого солдата Бабко з Вінницької області та молодшого сержанта Загороднього невідома.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
Люди Показати IP 15 Липня 2015 08:25
Владо українська!!!! Та спиніть вже ту війну! Що ви робите з людьми?! Обдумайтесь, бо Господь скарає до сьомого коліна!
Анонім до Люди Показати IP 15 Липня 2015 10:27
Де? Наприклад, лидер мукачевской ячейки «Правого сектора» Александр Сачко заявил о намерении батальона продолжать борьбу. «Это может занять и год, и два? Ну, значит, так будет! Если кто-то думает, что ребята не могут жить в лесу столько времени, сколько надо, то, поверьте, есть достаточно возможностей, чтобы это подразделение увеличилось до нескольких тысяч человек», — сказал он.
Анонім Показати IP 15 Липня 2015 14:15
Вчера возле села Болотенное Станично-Луганского района на мине подорвались и погибли на месте пятеро военнослужащих ВСУ (1970, 1975, 1982, 1988, 1992 г.р.) Данную информацию сегодня подтвердило ГУ МВД Украины.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus