USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Троє «волинян» потрапили у символічну збірну туру

17 Травня 2016 08:16
Більш ніж впевнена перемога «Волині» у заключному матчі чемпіонату не могла не залишитися поза увагою спортивних ЗМІ. Відзначаючи кращих, футбольні інтернет-видання традиційно складали свої збірні туру. Відразу троє гравців «Волин» отримали почесні виклики до них, - повідомляє клубна прес-служба лучан.

«Матчдей» бачить у збірній туру Івіцу Жуніча. Найрезультативніший захисник туру встигнув в атаці більше, ніж часом це роблять форварди — так охарактеризував свій вибір Матчдей. Хорватскього центрбека викликав у збірну й Football.ua.

Крім того, Matchday бачить серед кращих ще й Андрія Богданова. «Богданов зробив два асисти, на його рахунку кілька хороших загострюючих пасів та обводок, екс-хавбек «Динамо» був одним із помітних в турі, зробивши все можливе, аби «Волинь» гідно зіграла», - констатує видання. Football.uaпідтримує колег і вважає, що Андрій відіграв матч чудово, хоч і на тлі слабкого суперника. «Дві гольових передачі і загальна активність впродовж всього матчу», - пишуть журналісти найвідвідуванішого футбольного сайту країни.

Football.ua і UA-Футбол окремо виділяють й ще одного «волинянина» в збірній 26 туру – Анатолія Діденка. Журналісти вважають, що гра в Ужгороді стала однією з кращих для Анатолія за останні місяці: «Діденко грав легко, на досвіді. Результат – дубль у воротах Бабенка», «ветеран українського футболу забив в цьому сезоні 7 голів, колись він не міг і мріяти про таке в «Чорноморці».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus