USD 39.62 39.90
  • USD 39.62 39.90
  • EUR 39.70 40.00
  • PLN 9.75 9.94

Троє волинян не встигли донести викрадене на металобрухт

7 Листопада 2012 09:47
Трьох злодіїв затримали «на гарячому» у Нововолинську. Трійця як раз зібралась здавати викрадені металеві вироби на металобрухт.

Про це повідомляють у СЗГ УМВС в області.

Під час спільного обходу дачних ділянок у Нововолинську дільничний інспектор та голова дачного масиву помітили двох хлопців і дівчину, які везли велосипед із металевими речами. Коли трійця помітила, що на них звернули увагу, то відразу ж прискорила хід. Дільничний викликав на підмогу слідчо-оперативну групу міськвідділу, яка прибула на місце події та затримала втікачів.

Ними виявилися 35-річний, 19-річний та 17-річна мешканці Нововолинська. Напередодні вони обікрали дві дачі, поцупивши звідти металеві стовпчики і прути. Крадії брали все, що можна було здати на металобрухт. До слова, аби не нести викрадене в руках, зловмисники прихопили з собою чужий велосипед.

Міліціонери з’ясували, що 35-річний чоловік раніше відбував покарання за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, а його 19-річний спільник мав судимість за незаконне заволодіння транспортним засобом.

Наразі правоохоронці вирішують питання про порушення кримінальної справи за ознаками злочину, передбаченого частиною 2 статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus