USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Три автівки і будинок під Львовом: статки нового керівника управління Міністерства юстиції, в підпорядкуванні якого – Волинь

17 Лютого 2021 07:00
Новий очільник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції – власник земельної ділянки під Рівним, двох автомобілів і нематеріальних активів. Інше майно зареєстроване на дружині. Також чоловік зберігає чималі суми готівкою.

Нагадаємо, новим керівником Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції у Львові призначили 45-річного Тараса Греня. У його підпорядкуванні – Львівська, Рівненська та Волинська області. До своїх обов’язків він приступив 16 лютого.

Тарас Грень займався адвокатською практикою, був помічником міністра юстиції України, заступником керівника територіального управління юстиції у Львівській області, очолював Регіональне відділення Фонду державного майна України в Івано-Франківській області та управління юстиції у Чернівецькій і Волинській областях. У 2018 році його призначили керівником Головного управління юстиції у Львівській області, але через пів року він звільнився та перейшов на роботу в юридичне управління Львівської ОДА, а у вересні 2019 року став заступником голови облдержадміністрації. 11 лютого 2021 року звільнився з цієї посади за власним бажанням.

Згідно з даними декларації кандидата на посаду, за місцем проживання Тарас Грень зареєстрований у селі Лисиничі Пустомитівського району Львівської області. Одружений. Разом із дружиною Адріаною виховує двох доньок.

Посадовець – власник земельної ділянки площею 1200 кв. м у Новій Українці Рівненського району Рівненської області.

На дружині зареєстровані дві земельні ділянки площами 1201 кв. м і 800 кв. м у селі Лисиничі, житловий будинок площею 149,7 кв. м у Лисиничах (вартість станом на липень 2011 року – 588 182 гривні) та земельна ділянка в селі Шоломинь Пустомитівського району Львівської області.

Відзначимо, що права власності на одну з ділянок у Лисиничах (800 кв. м) жінка набула не так давно – в липні минулого року.

У розпорядженні подружжя – три транспортних засоби.

Тарас Грень є власником Mitsubishi Outlander 2006 року випуску, КІА Sorento 2018 року випуску. Останню службовець придбав у 2018 році за 1 438 200 гривень.
Із січня 2020 року Адріана Грень – власниця автомобіля Ford Fusion 2018 року, купленого за 344 692 гривні.
Новопризначений керівник Західного міжрегіонального управління Міністерства юстиції є також власником нематеріальних активів: знаку для товарів і послуг (графічне зображення знака – поєднання темно-синього та срібного кольорів), корисних моделей системи автономного обігріву приміщень і системи дегазації та транспортування біогазу на робочих полігонах твердих побутових відходів, винаходу системи дегазації та транспортування біогазу на робочих полігонах твердих побутових відходів. Корисні моделі та винахід – спільна власність Тараса Греня з громадянами Ростиславом Кушликом і Василем Череватим.

Минулого року Тарас Грень одержав 600 500 гривень заробітної плати за основним місцем роботи у Львівській облдержадміністрації.

Посадовець зберігає в готівці 242 000 гривень та 45 000 доларів. Ще 41 000 доларів він позичив третім особам.

Тарас Грень – член ГО «Сет» та Львівської обласної організації Всеукраїнської профспілки працівників права.

Усі фото транспортних засобів – ілюстративні.

Ольга Шершень
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
аватар 51 Показати IP 17 Лютого 2021 08:40
Нічого продам тюрму В Ковелі та Цумані і трохи поправимо.Буде і будинок в Козині і квартира в Києві і везіння в лотерею
Да уж до аватар 51 Показати IP 17 Лютого 2021 11:08
В тебе то якраз і нхя не буде, крім подачок.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus