USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Три магістральні вулиці в Луцьку відремонтують за понад 80 млн

1 Серпня 2020 17:52
Протягом року в місті Луцьку планують відремонтувати дороги на проспектах Соборності та Відродження, а також на вулиці Ківерцівській.

Відкриті торги для пошуку підрядників вже оголосив департамент житлово-комунального господарства Луцької міської ради. Тендерні пропозиції прийматимуть до 6 серпня, а аукціон розпочнеться 7 серпня.

Мова йде про відразу три закупівлі:

- на капітальний ремонт вулиці Ківерцівської, очікуваною вартістю 50,076 мільйона гривень;

- на капітальний ремонт проспекту Відродження (від вулиці Рівненської до вулиці Митрополита Андрея Шептицького, очікуваною вартістю 12,119 мільйона гривень;

- на капітальний ремонт проспекту Соборності (від вулиці Чорновола до вулиці Кравчука), очікуваною вартістю 20,277 мільйона гривень.

Капітальні ремонти включатимуть підготовку території, облаштування проїзної частини з асфальтобетонної суміші, облаштування з’їздів, встановлення дорожніх знаків і огородження, нанесення розмітки.

Окрім того, на вулиці Ківерцівській заплановані ще такі роботи: видалення зелених насаджень, корчування пнів, влаштування перехідно-швидкісних смуг, заїзних кишень, острівців безпеки, пішохідних і велосипедних доріжок, посадкових майданчиків, ремонт мережі дощеприймальної каналізації, зовнішнє освітлення.

На проспекті Соборності теж улаштують тротуари та велодоріжки, а ще встановлять пішохідне оцинковане огородження типу «Холм модульний» і «Холм високий модульний» та водовідвідний лоток при в’їзді на АЗС.

Натомість на проспекті Відродження заплановано додатково облаштувати пандус.

Усі роботи мають закінчити до 31 грудня 2021 року.

Нагадаємо, магістральні частини цих вулиць у місті Луцьку, а також ще вулиці Дубнівської хочуть відремонтувати в рамках програми «Велике будівництво».
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus