USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Три села на Волині відрізані від світу через бездоріжжя

15 Липня 2016 11:18
Єдину дорогу, що з’єднує села Сильненської сільради Ківерцівського району, не ремонтували жодного разу за часів незалежності.

Про це йшлося під час шостої сесії Волинської обласної ради 14 липня.

У запиті депутат Юрій Ройко повідомив, що до нього звернулися мешканці Сильненської сільради Ківерцівського району, загалом звернення підписали 198 осіб. Заявники зауважують, що у селах Сильне, Городище та Клубочин мешкає понад 1400 осіб, працюють школи, ДНЗ, ФАПи, заклади культури та торгівлі. Здебільшого люди зайняті в особистих селянських господарствах і здають найбільше в районі молока, картоплі та м’яса.

Проте існує величезна проблема – незадовільний стан єдиної дороги, яка з’єднує ці села – дороги місцевого значення з села Клубочин до села Сильне 3,5 кілометра завдовжки та від села Сильне до села Городище 4 кілометра завдовжки. Дорогу побудували у 60-их роках минулого століття і за роки незалежності не здійснювали жодного її капітального ремонту. Дорожнє покриття зруйноване, місцями взагалі відсутнє. Як наслідок, власники автобусних маршрутів відмовляються перевозити людей.

Депутати підтримали запит.

Нагадаємо, що про небажання перевізників здійснювати рейси до низки сіл через занедбаний стан доріг повідомляли також мешканці інших населених пунктів у двох районах Волині.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 3
не без греха Показати IP 15 Липня 2016 12:04
надо областную раду перенести в Баїв , пусть на мерсах туда господа едут..
земляк до не без греха Показати IP 15 Липня 2016 12:44
дійсно прекрасні люди проживають у даних селах, але влада усіх часів та скликань не спромоглась побудувати належну дорогу 3,5 + 4 км,. Хочеться вірити, що теперішня влада відреагує не так як попередники, адже ціна питання у коштах смішна, проте значна у моральному плані
земляк Показати IP 15 Липня 2016 12:54
дійсно у даних селах проживають прекрасні працьовиті люди. але не повезло їм з попередніми владами, які не спромоглися побудувати належну дорогу 3,5 ++ 4 км. надіюсь, що теперішні керівники не повторять шлях та методику реагування попередників, адже ціна питання у коштах смішна, проте дуже вагома у моральному плані.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus