USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Три табори Волині не убезпечили від епідемічних захворювань

27 Червня 2017 16:40
Санепідемологічна інспекція виявила на Волині кілька дитячих оздоровчих закладів, в яких не забезпечили належного захисту від поширення епідемічних захворювань.

Про це заявила керівниця ДУ «Волинський обласний лабораторний центр МОЗ України» Наталія Янко під час оперативної наради в ОДА 26 червня, повідомляє «Конкурент».

Вона наголосила, що умови перебування дітей в цю пору знаходяться під посиленою увагою лікарів. Загалом було проінспектовано 183 оздоровчі заклади.

Наталія Янко назвала три дитячі заклади оздоровлення та відпочинку Волині, в яких не забезпечили комплекс заходів для профілактики епідемічних захворювань.

Це, зокрема, оздоровчі закладу «Веселка» від профспілкової організації працівників агропромислового комплексу (село Терешківці, Горохівський район), «Парасолька» приватного підприємця Віктора Третьякова (село Дольськ Турійський район) та «Оберіг» відділу освіти Ковельської райдержадміністрації (село Уховецьк, Ковельський район).
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus