USD 39.75 40.05
  • USD 39.75 40.05
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.72 9.98

Три тонни допомоги зібрали волиняни для бійців 14-ої бригади

1 Лютого 2016 15:04
Для бійців 14-ої бригади небайдужі зібрали речі та продукти, які відправили на схід. Про це повідомляє Ківерцівський районний інформаційний портал.

Так, вантаж у три тонни, до складу якого ввійшли продукти харчування, теплий одяг, взуття, ковдри, спальні мішки, побутова хімія доставлять для наших бійців Сергій Гетманчук, Сергій Чухрій, Сергій Локотько.

Також учні та працівники ківерцівської загальноосвітньої школи №4 долучилися до збору всього необхідного та сплели маскувальну сітку.

ЧИТАТИ ЩЕ: У ВОЛОДИМИРІ ЗБИРАЮТЬ ДОПОМОГУ ДЛЯ БІЙЦІВ 14-ОЇ БРИГАДИ

Мешканці Дернівської і Дубищенської сільських рад зібрали продукти харчування. Колектив Ківерцівської районної гімназії передав для бійців 15 відер вареників.

Особливу вдячність висловлюють волонтери мешканцям та сільському голові Суської сільської ради, які провели акцію по приготуванню домашніх смаколиків для бійців: наліпили 4 тисячі вареників, насмажили біляків, чебуреків та інших виробів.

Вкотре пальним на поїздку волонтерів забезпечили Микола Муравчук (ТзОВ «Атлант плюс»), підприємець Тамара Яблонська, Іоланта Смірнова (ТзОВ «Тартак»), Юрій Устимчук.

Підприємець Олександр Чайка (село Суськ) передав для бійців брикет.

Підприємець Микола Остроголов – тушонки власного виробництва.

У рамках акції «Українська книга на сході» у місто Димитров Донецької області будуть доставлені книги українською мовою зібрані серед жителів нашого краю.

Не можливо залишити поза увагою ківерчанина Влада Головатюка, якому лише 8 років. У період шкільного карантину хлопчик, на рівні з дорослими, активно допомагав вантажити допомогу нашим захисникам.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus