USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Військовим 14-ї бригади пошили форму на замовлення

21 Грудня 2015 10:30
Волонтер з Полтави подарував бійцям 14 бригади 50 комплектів зимової форми, зшитої на його замовлення. Про це Інформаційному агентству Волинські Новиниповідомив начальник прес-центру 14 ОМБР ОК «Захід» лейтенант Владислав Якушев.

Засновник ТОВ «Комплект Ліга», Леонід Кеба продовжує опікуватись одним з підрозділів 14-ї механізованої бригади, яка захищає територіальну цілісність України під селищем Мар’їнка. Бажаючи краще забезпечити військових під час зимових холодів, бізнесмен замовив виготовлення 50 комплектів утепленої зимової форми та 100 пар рукавиць.

Форму та продукти волонтер особисто привіз на передову.

Волонтери з Полтави упродовж двох років допомагають військовим у зоні АТО, витрачаючи на це значні кошти. Раніше вони передали військовим автомобіль марки фольксваген, та автомобіль MersedesML.

Допомогу від волонтерської групи з Полтави отримують не тільки військовослужбовці 14-ї бригади. Упродовж двох років волонтери неодноразово доставляли допомогу практично у всі бригади, що знаходяться на передовій.

Раніше ІА Волинські Новини повідомляло, що Леонід Кеба передавав військовим 14 бригади на передову автомобілі, зокрема, Volkswagen Passat та позашляховик MercedesML, придбані на кошти волонтерів з Полтави та його особисті.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus