USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Три запитання про легкоатлетичне гранд-шоу на «Авангарді»

14 Червня 2016 18:19
Чемпіонат України з легкої атлетики стане найбільш масштабною спортивною подією за всю історію Луцька. Чотири дні з 16 до 19 червня на «Авангарді» змагатиметься більше півтисячі спортсменів з усіх регіонів України, - повідомляє прес-служба Федерація легкої атлетики Волинської області.

ЧОМУ ЧЕМПІОНАТ ОБІЦЯЄ БУТИ ВИДОВИЩНИМ?

Національна збірна України для участі в Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро формується з числа спортсменів, згідно з результатами, показаними ними у кваліфікаційний період. При цьому враховується виконання таких умов:

- на кожну дисципліну можуть бути рекомендовані не більше 3 спортсменів, які виконали олімпійський норматив міжнародної асоціації атлетичних федерацій, а також атлети мають посісти перше-друге місця на чемпіонаті в Луцьку.

Крім найсильніших українських легкоатлетів, на змагання у Луцьку заявилося й кілька десятків легкоатлетів з-за кордону – Туреччини, Білорусі, Азербайджану, Грузії та Ізраїлю. Напевне, найвідомішою з-поміж іноземок, у Луцьку буде білоруська спринтерка Юлія Нестеренко - олімпійська чемпіонка Афін 2004 року. Юля — уродженка сусіднього з Волинню Бреста.

ЯК ЗМАГАННЯ ЗРОБИЛИ МАКСИМАЛЬНО ДОСТУПНИМИ ДЛЯ ГЛЯДАЧІВ?

Перебіг легкоатлетичних стартів на «Авангарді» відображатиметься на двох великих екранах. У секторах Авангарду облаштують п’ять інформаційних табло, які показуватимуть хто виконує спробу, її результат.

Окрім трансляції на стадіоні, у прямому ефірі змагання зможуть побачити глядачі відразу двох телеканалів – Xsport та «Спорт-1», YouTube-каналів федерації легкої атлетики України та Волині. Чемпіонат коментуватимуть п’ять професійних журналістів, відтак глядачі на «Авангарді» отримають повну інформацію про змагання та спортсменів.

Найцікавіші – фінальні старти – у програмі чемпіонату припадають на вечірню пору. Глядачі зможуть скористатися послугами фаст-фудів, позмагатися у веселих легкоатлетичних стартах і послухати гарну музику від популярних місцевих гуртів.

І найголовніше – вхід на змагання вільний і щодня серед присутніх на стадіоні розігруватимуться цінні призи.

Кожний глядач, зайшовши на арену, отримає сувенірний капелюшок, браслет для участі у розіграші призів та програмку-запрошення на змагання:
ЯК ВИГРАТИ ПРИЗИ НА «АВАНГАРДІ»?

1. Прийдіть на стадіон «Авангард» 16-19 червня.

2. На вході у стюардів чи волонтерів отримайте безплатно контрольний браслет, кожен з яких має унікальний порядковий номер.

3. Стежте за подіями на стадіоні, вболівайте за наших легкоатлетів та беріть участь у щоденних розіграшах призів від партнерів змагань.

4. Вибір переможців відбуватиметься за допомогою інтернет-ресурсу випадкових чисел www.random.org.

5. Ви виграєте приз, якщо номер, згенерований на екранах стадіону, відповідає номеру на вашому браслеті. Зауважимо - щодня дійсними будуть нові браслети.

Фото сертифікату, який отримуватимуть учасники розважальної легкоатлетичної програми під час змагань:
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Інна Показати IP 14 Червня 2016 18:39
а писали ж, що будете показувати гру збірної. То не буде футболу?
Юрій Показати IP 14 Червня 2016 19:33
Буде футбол. після змагань можна буде залишитися у фаст-фудах, де будуть телевізори й дивитися футбол вечірній
Andrij до Юрій Показати IP 14 Червня 2016 22:37
Teper y Lyzky fytbol tilku po televizory......
Яна Мала до Юрій Показати IP 15 Червня 2016 09:24
Футболу точно не буде.Це просто хочуть людей туди завести.В власників отого фаст-фуду ліцензії на право трансляції немає.Якщо тільки почнуть показувати зразу приїде поліція і закриє оцей весь фаст-фуд.А ще по закону вилучать засоби піратського показу(монітори) та відкриють кримінальне впровадження.Футбол будуть показувати лише у центрі міста на офіційній фан-зоні(Театральний майдан).
Юрій Конкевич Показати IP 15 Червня 2016 10:07
Яна Мала. Не говоріть дурниць, бо чули дзвін, але не знаєте, де він. Чутки розповсюджують вочевидь люди, які організовують фан-зону в центрі міста, побоюючись конкуренції. Оргкомітет змагань мав розмову із юридичною фірмою ,яка представляє інтереси каналу Футбол, що є власником прав тб-трансляції Євро-2016 в України. Пані Олена Коваленко, старший юрист фірми Віндекс жодних причин для занепокоєння не має. Фан-зона біля Авнагарду буде ЛЕГКОАТЛЕТИЧНОЮ. А у фаст-фудах, які будуть біля стадіону, ніхто не забороняє транслювати футбол, як і в будь-якому іншому барі чи забігайлівці. Футбол тарнслюватиметься не по великих моніторах, які будуть на стадіоні. Тому не нагнітайте, а приходьте на чемпіонат з легкої атлетики, а потім на футбол.
Андрій Ващук до Юрій Конкевич Показати IP 15 Червня 2016 12:12
Пане Юрію,а яку конкуренцію ви робите офіційній фан-зоні до Євро 2016 у центрі міста?І яку конкуренцію ви їм можете скласти якщо в забігайлівцях(цитую ваші слова) що поставите на стадіоні ви будете отой футбол показувати?:)
Юрій Конкевич до Андрій Ващук Показати IP 15 Червня 2016 12:27
Не зрозумів суті претензій. Взагалі не зрозумів. Або сформулюйте правильно її, або приходьте в фан-зону футбольну, легкоатлетичну тощо....
Спорт маркет до Юрій Конкевич Показати IP 15 Червня 2016 12:30
все дуже просто і в рамках закону. Наші представники приїдуть перевірити величину моніторів і закритість території, як того і вимагає договір УЄФА
Іра Показати IP 15 Червня 2016 12:28
Дуже солідно Голові обласної ради прикривати піратський показ футболу. Невже немає кілька тисяч євро щоб проплатити ліцензію і транслювати футбол?
Юрій Конкевич до Іра Показати IP 15 Червня 2016 13:21
Іра чи як вас там, не бавтеся в дурниці, а прийдіть із спортмаркетом і перевірте величину моніторів та закритість території, як того і вимагає договір УЕФА.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus