USD 39.60 39.90
  • USD 39.60 39.90
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

У Луцьку змагатиметься білоруська олімпійська чемпіонка

10 Червня 2016 16:17
На відбірковий чемпіонат України з легкої атлетики, який відбудеться у Луцьку 16-19 червня, приїде й чимало легкоатлетів з-за кордону. Регламент дозволяє їхню участь у змаганнях, адже у Луцьку іноземні спортсмени мають право виконати нормативи на олімпійські ігри в Ріо-де-Жанейро.

Зокрема наразі підтверджений приїзд до Луцька 19 іноземних легкоатлетів. Йдеться про 9 білоруських спортсменів, 8 — турецьких і двох азербайджанських. Найімовірніше, найближчими днями оргкомітет чемпіонату отримає заявки і ще від кількох легкоатлетичних федерацій.

Про це повідомляють у прес-службі Федерації легкої атлетики Волинської області.

Напевне, найвідомішою з-поміж іноземок, у Луцьку буде білоруська спринтерка Юлія Нестеренко.

Нестеренко — олімпійська чемпіонка Афін 2004 року в одній з найпрестижніших дисциплін - бігу на 100 метрів серед жінок. На Олімпійських іграх у Пекіні вона не пробилася у фінал, а Ігри в Лондоні 2012 року пропустила через травму. Натомість Нестеренко має намір виступити у Ріо-де-Жанейро.

Юля — уродженка сусіднього з Волинню Бреста.

Як повідомляло Інформаційне агентство Волинські Новини, через тиждень на «Авангарді» стартує Чемпіонат України з легкої атлетики. Спортивних змагань подібного масштабу у Луцьку ще не було. З 16 до 19 червня на «Авангарді» змагатиметься півтисячі найкращих легкоатлетів України.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus