USD 39.60 39.84
  • USD 39.60 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Триденний вояж до Криму

12 Травня 2014 08:39
Журналісти влаштували традиційний травневий вояж на Південний берег Криму, - йдеться в сюжеті ТСН. Потяг "Київ - Сімферополь" до Криму їхав напівпорожнім. У купе - максимум по 2 людини. Провідник не знав, коли точно поїзд прибуде до Криму. Мовляв, можуть затримати на кілька годин. Зранку замість чаю у поїзді пропонують міграційну карту під прискіпливий погляд прикордонників.

У ній слід вказати номер паспорта та мету візиту. На вокзалі люди у військовій формі зупиняють кого заманеться і порпаються у валізах. Тим, хто пройшов фейс-контроль, разом із чебуреком пропонують придбати обкладинку на паспорт із російським двоголовим орлом за рублі або за гривні.

У сімферопольському ДАІ - справжнє паломництво. Українські номери міняють на російські. Серія - три сімки. Нині в Криму не працює жоден банкомат. Цього тижня зачинились останні українські банки.

Щоб забрати звідти свої кревні, кримчани днями стоять у чергах. За комунальні послуги тепер можна платити тільки на пошті. Упродовж останнього місяця ціни зросли ледь не на третину. На кримських пляжах туристів також не густо. Там, де раніше засмагали сотні, - зараз порожні лежаки. Початок туристичного сезону в Криму провалився.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 16
я Показати IP 12 Травня 2014 08:44
От українська натура: а десь в глибині ж душі радість, що з нами було краще
Анонім Показати IP 12 Травня 2014 08:52
діагноз остаточний - совок головного мозку
лікар до Анонім Показати IP 12 Травня 2014 09:55
Вибач, але поправлю - рашизм головного мозку з вяло-текучим совковим маразмом
Дід Панас Показати IP 12 Травня 2014 09:45
Не розповідайте казки, все у них там добре. А як би ж хотілось щоб не було добре, так "патріоти"?
я до Дід Панас Показати IP 12 Травня 2014 11:19
Та ні - хочеться, щоб повернулись до нас, але всі розуміють, що цього не буде
ми до я Показати IP 12 Травня 2014 13:41
повернутись вони можуть при умові якщо: тимошенко, порошенко, яценюк, тягнибок, турчинов, кличко, ярош, ляшко, фаріон, парубій, журналісти ТСН та 5-го каналу, аваков, наливайченко та правий сектор - сидітимуть у тюрмах, бажанно магадану. Ціни на комунальні послуги та бензин будуть прирівнюватись цінам минулого року.Вони повернуться в країну де не буде рософобства, в країну в якій нацгвардія з пс не розстрілюватиме своїх українців, в країну в якій не буде барикад та ярих націоналістів ( читати фашистів) які вчитимуть кримчан ЯК правильно любити Україну та як правильно розмовляти українською. Вони повернуться і тоді ми всі зможемо будувати нову Україну, незалежну від Росії, ЄС та США. Якби це все вищеперечисленне не ввійшло в нашу буденність, якби майдан не відкрив цей ящик пандори - Крим ще й досі був би з нами, і люди були б живі, і народ наш не пізнав стільки злості та агрессії.
!!! до ми Показати IP 12 Травня 2014 15:17
Істина! Саме це вирішило б питання не тільки криму, а й усіх громадян України (окрім активістів майдану, ПС та самооборони, бо їх дії зараз явно вказують що не за хороше життя людей вони там стояли, та тих хто їх яро підтримував), не кажучи про східні та південні області. До того списку можна додати ще й коломойського з ахметовим та іншими прирівненими бандюгами які хочуть з країни зробити свої власні колонії (не зовсім свої - вони там просто директорами будуть як зараз прийнято на підприємствах). Відносно бензину, то крим вже не захоче повенрутися до цін минулого року, бо вони вже звикли до ще нижчих. І ще є одне: Крим, а в більшості Севастополь - завжди був і буде базою чорноморського флоту Росії. Захочемо ми мирним шляхом вирішувати це питання? Захочемо повернути все на свої місця відносно стрічок, прапорів та інших знаків, які так дорогі кримчанам, після того як так довго змушували народ України забути свою власну історію?
11 Показати IP 12 Травня 2014 09:52
мине рік , півтора і все у них буде добре )))) Ось тоді і будемо критикувати чи жабу душити.....
факт Показати IP 12 Травня 2014 10:20
А ви зверніть увагу, якщо десь гірше ніж в Україні, то матеріалів у ЗМІ тьма! А де краще - то і не показують майже нічого, особливо з країн бувшого СРСР. Ви бачите матеріали про Казахстан, Вірменію, Азербайджан, Литву, Латвію, Білорусь...?:) Так і з Кримом - висмоктують з пальця сюжети яких стає все меньше і меньше...
Я Показати IP 12 Травня 2014 11:42
Та ні х..ра, тобто, перепрошую, нічого хорошого в Криму зараз нема, і ще не скоро буде хороше, якщо буде взагалі, якби пилипам, одинадцяткам, фактам і їм подібним цього не хотілось. Можете хоч монітори позапльовувати, але от я особисто їм хорошого і не бажаю, а з якого милого бажати хорошого, за те що вони зневажили, принизили, зрадили? Були до включення в склад радянської республіки Україна задрипані і закинуті - є велика вірогідність, що такими ж стануть і зараз.
головка від... до Я Показати IP 12 Травня 2014 12:48
Кого зрадили?:) ти їздив туда дупу грів. а чинуші, що і зараз при владі, грабували Крим і нічого корисного не робили, діалог з громадянами не вели... То що ти після такого очікував?!
555 до головка від... Показати IP 12 Травня 2014 13:44
А з тобою вели діалоги? А що робили для Волині? Ми ж до Польщі не просимось...
777 до 555 Показати IP 12 Травня 2014 15:26
З Кримом не тільки діалог не вели, а ще й західняки їх обпльовували як могли, от вони і втікли, разом з валізами, куди і посилали! А відносно польщі, то хто тобі сказав що не просимось? Ти на вулицю взагалі то виходиш? Є ще й інші, які на Білорусь дивляться. Якщо так далі піде, то й Волинь скоро розривати почне! Коли ви вже заспокоїтеся, всерівно на всіх крісел не стане, та й грошей вже немає? Може пора починати вже щось робити і для себе і для людей, а не тільки красти та вбивати?
555 до 777 Показати IP 13 Травня 2014 07:32
Якби ще всі так крали як я)))
Дід Панас до Я Показати IP 12 Травня 2014 12:48
на днях бачив відео, чоловіку остогидла ваша брехня і він подався на ринок і крамниці в Криму - ціни нижчі ніж на Волині. ваша брехня не має меж.
Дід Панас до Я Показати IP 12 Травня 2014 12:50
дивись і не бреши більше - https://www.youtube.com/watch?v=HjQ_gtfIxr0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus