USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Під час референдуму за Росію проголосувало всього 15% кримчан

5 Травня 2014 09:30
Крим за приєднання до Росії фактично не голосував - така сенсаційна заява днями зʼявилася на сайті Ради при президентові Росії з питань розвитку громадянського суспільства та прав людини, - йдеться в сюжеті ТСН.

Вона кардинально суперечить попереднім цифрам Кремля про майже 97 % підтримки входження Криму до складу Росії.

Згідно з інформацією членів президентської ради, на березневий референдум про статус Автономної Республіки прийшли щонайбільше 30 % громадян. І лише половина з тих, хто зʼявився на референдум, - проголосували за приєднання до Росії.
Отже, долю українського Криму визначила проросійська меншість: десь 15 %. Приблизно такі ж дані явки і голосування оприлюднив і Меджліс.

І це де-факто доводить, що анексія Криму не має нічого спільного з волею більшості кримчан.

Незручну новину з президентського сайту швидко прибрали. Але правозахисниця Світлана Ганнушкіна, одна з тих, хто досліджував кримські настрої, була відверта з українськими журналістами. В інтервʼю "Каналу 24" вона прямо сказала, що Росія оскандалилася кримською кампанією.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 17
Ернест Показати IP 5 Травня 2014 09:37
Чергова брехня!
НЕЛУЧАНИН до Ернест Показати IP 5 Травня 2014 11:48
ніхто і не сумнівався, що так званий кримський референдум - це суцільна брехня, плід фантазії путлєро-гебельсовської пропаганди
Еля Показати IP 5 Травня 2014 09:54
ЗМІ навмисно створюють таку ситуацію, нагнітають! До Росії ніхто не хоче, а хочуть щоб влада справедливо дбала про людей і враховувала територіальні побажання громад, а не все робила через коліно як це хочуть зробити з Південним-Сходом України, а інформація "24 каналу" і 1+1 вже давно себе заплямувала!!!
CJV до Еля Показати IP 5 Травня 2014 11:25
А де ви бачите через коліно? Оті соплі і слина то через коліно? Та тих хто відкрито заявляє що від країни треба відтяти шмат території і віддати іншій країні, бо та країна, бачте, їм подобається, стріляти треба,за даної считуації, без попередження, а не сюсюкатись про теріторіальні побажання громад. Давайте розтягнемо країну по шматках куди кому подобається, а влада хай толерантно враховує територіальні бажання громад - ну дебілізм повний. Свої територіальні побажання всі можуть задовільнити простим способом - чемодан, вокзал і вйо..уй на територію тієї країни, яка тобі так подобається, але без української землі.
Почему до CJV Показати IP 5 Травня 2014 11:28
Почему нельзя русский вторым государственным? На нем разговаривает большая половина граждан Украины?
НЕЛУЧАНИН до Почему Показати IP 5 Травня 2014 12:13
розмовляє можливо і більше половини населення, але вважає рідною не більше 30 %. після того, як Росія визнає українську мову другою державною, думаю Україна також розгляне це питання
Джулія до Почему Показати IP 5 Травня 2014 22:48
Українець, рідною мовою котрого є українська, вільно спілкується і російською. А от про російськомовних українців такого сказати, на жаль, не можна.
Таня до CJV Показати IP 5 Травня 2014 11:40
Так само можна сказати і про всіх бажаючих в Європу - чемодан, літак і вйо..уй на територію тієї країни, я ка тобі подобається. Чому центр і захід України має право вирішувати за всіх громадян України, які не хочуть в Євросоюз, які хочуть російську мову за другу державну мати і т.д. Чому вони мають їхати з дому, а україномовне населення в свою хату має право Європу і Америку пускати? Хто сказав шо так має бути? Правий сектор з автоматом?
* до Таня Показати IP 5 Травня 2014 11:46
Знаєте, ми тут прапори Франції і США на адмінбудівлях не вивішуємо. По-друге, ніхто не відмовляється співпрацювати з Росією. Не так прагнули в Євросоюз, як боролися за справедливість, демократію і покращення рівня життя.
НЕЛУЧАНИН до Еля Показати IP 5 Травня 2014 12:16
територіальні побажання їдь висловлювати до парашки. там тобі мізки швидко прочистять
* Показати IP 5 Травня 2014 11:49
коментар було видалено
Анонім до * Показати IP 5 Травня 2014 12:09
да чего уж там - сразу жгите и стреляйте. фашист
НЕЛУЧАНИН до Анонім Показати IP 5 Травня 2014 12:14
коментар було видалено
Таня Показати IP 5 Травня 2014 12:19
Ну то залиште російську мову в спокої і заберіть "собак" з автоматами зі сходу і ніхто нікуди не буде відділятися!!!!! На сході люди хочуть миру і самим вибирати з ким дружити, в Росії майже в кожного є родичі, багато хто працює в Росії, бо в Україні такої можливості не дали! Треба домовлятися зі своїм народом, а не стріляти. Сьогоднішня українська влада робить все, шоб українці на сході і півдні країни, дійсно захочуть відділитися!!! Яби діяли мудріше, то і Крим залишився б в Україні.
А до Таня Показати IP 5 Травня 2014 12:42
На сході "собаки з автоматами" - це твої любі загарбники рашисти, а українські військові на території своєї країни виконують свій обов"язок , захищають її територіальну цілісність. Ви вже затр*хали з тією російською мовою, в Україні потрібно захищати саме українську мову, бо сама вона зазнає утисків, і популяризувати потрібно саме українську, і державна мова повинна бути українська. Все україномовне населення володіє російською, а у русскоговорящих мізків не вистачає українську вивчити чи що? Ви стільки років жили без русского втарого гассударственного і нічого не поздихали, а тепер вам саме це питання в ср..ки запекло нагально?
Таня до А Показати IP 5 Травня 2014 13:04
А що ви думаєте про людей, які живуть на сході і на півдні? чи ви взагалі про них не думаєте? вас хвилює вугілля? в Одессі тільки берег моря? а люди хай їдуть жити в Росію, якщо їм не подобається в Україні? А що на рахунок "Все україномовне населення володіє російською", ви мабудь забуваєте про україномовне населення, молодше 18-20 років, вони точно російською мовою не володіють, а швидше англійською вже краще володіють! Тільки ви в цьому мабудь нічого поганого не бачите))))
Свет Показати IP 7 Травня 2014 21:24
В Росии все малые народы имеют вторым языком свой национальный - это факт. А какое право ваши дети имеют воевать с населением востока Украины??? Может их великие деды строили те города?? Да вы никогда и не были в тех краях, вам глубоко наплевать на людей имеющих свои принципы и отстаивающих свое право на жизнь Они могли бежать, но выходят под танки которые их давят. Это ваши дети в военной форме, которые выросли пока вы батрачились на Уропу. Геноцид русского народа. Так вам ненавистного, отчего же никак не пойму. ВЫ утонете в своей ненависти, пока вас обворовывают так вами любимые пиндосы. Сколько ищу на сайте про достижения, планы - видно эта тема никого не интересует. Все поглощены зомбоящиком и ненавистной Россией. Выше голову земляки, стройте уже заводы, война всегда заканчивается, куда пойдут ваши солдаты?? В схроны???

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus