USD 39.40 39.75
  • USD 39.40 39.75
  • EUR 39.60 40.00
  • PLN 9.80 9.95

«Це – наш майбутній міський голова»: Василь Зінкевич підтримав Ігоря Поліщука. Відео

12 Вересня 2020 15:29
Народний артист України, Герой України, почесний громадянин Луцька Василь Зінкевич підтримав радника міського голови Ігоря Поліщука в його рішенні змагатись за посаду міського голови та зазначив, що це – людина, слова якої не розходяться з ділом.

Нагадаємо, з нагоди 935-річчя міста Луцька на Театральному майдані для лучан разом з Волинським народним хором співав неймовірний виконавець золотих хітів української естради Василь Зінкевич.

Після виступу артиста привітав від імені всієї громади виконувач повноважень міського голови Григорій Пустовіт, який подякував за прекрасний виступ та чудове свято, яке Василь Зінкевич подарував лучанам та вручив йому відзнаку. А Василь Іванович, своєю чергою, подякував за підтримку місту.

«Місто не лише не байдуже до нашої філармонії. Це є великий симпатик, друг. Тут ще не вистачає нам пана Ігоря (Поліщука, – ВН), майбутнього господаря міста Луцька. Пане Ігорю, ваші слова ніколи не розходяться з ділом. І волинський гоноровий хор аплодує вам за те, що ви так підтримуєте нашу філармонію.

Ця молода людина – він не просто не байдужий до України. Ці оплески підтримують і лучани, це – наш майбутній міський голова. Служіть Україні та Лучеську. Ми раді, що такі молоді патріоти будуть брати кермо славного міста!», – зазначив Василь Зінкевич.
Ігор Поліщук подякував за такі слова підтримки та за творчість Василя Зінкевича, яка увійшла до золотого фонду української музики.

«Тут така атмосфера і енергетика. Спостерігаю збоку і бачу, з якою душею люди слухають вашу творчість. Я вам щиро вдячний, сподіваюсь що ще багато разів зустрінемось з вами на цій площі», – поділився емоціями Ігор Поліщук.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus