USD 39.75 40.10
  • USD 39.75 40.10
  • EUR 39.85 40.30
  • PLN 9.75 9.97

Програма кандидата на посаду Луцького міського голови Ігоря Поліщука*

20 Жовтня 2020 13:45
Шановні лучани!

Працюючи з вами над втіленням важливих проектів, я звик не давати обіцянок, а ставити конкретні завдання та виконувати їх. Сьогодні чимало позитивних змін у місті – результат нашої спільної роботи. Попереду – ще багато планів, які ми реалізуємо у найближчі роки.

Мені важлива ваша підтримка!

У планах:

• Модернізація та заміна мереж водо- і теплопостачання для максимально якісного надання комунальних послуг.

• Комплексна реконструкція очисних споруд комунального підприємства «Луцькводоканал».

• Визначення чітких правил гармонійної забудови міста з урахуванням потреб мешканців та інфраструктурних і технічних можливостей.

• Реалізація ініціативи «Луцьк без маршруток». Кардинальне зменшення кількості неекологічних та некомфортних маршруток, заміна їх на сучасні екологічні тролейбуси та комфортні автобуси.

• Капітальна реконструкція проспекту Волі, Театрального майдану, площі перед Палацом урочистих подій, площі Ринок та території перед Луцьким замком.

• Завершення реконструкції Центрального парку, реконструкція парку імені 900-річчя Луцька, будівництво п’яти нових скверів.

• Реконструкція мосту на вулиці Шевченка та початок будівництва нового – через річку Стир у районі вулиці Яровиці.

• Реконструкція проспектів Відродження та Михайла Грушевського, капітальний ремонт вулиць Дубнівської, Львівської, Володимирської, Гордіюк, Ківерцівської.

• Комплексний капітальний ремонт прибудинкових територій та вулиць у секторі приватної житлової забудови.
• Покращення обслуговування багатоквартирних будинків та прибудинкових територій за рахунок створення конкурентного середовища серед управляючих компаній.

• Інвестування у подальший розвиток медичної галузі міста, проведення капремонтів у лікувальних закладах, оновлення обладнання, будівництво приймального відділення Луцької міської клінічної лікарні.

• Будівництво загальноосвітньої школи № 13 та капітальна реконструкція дитячого садочка №15.

• Продовження капітальних ремонтів фасадів шкіл та дитячих садочків, впровадження у них заходів із термомодернізації, проведення якісних та необхідних оновлень у закладах освіти.

• Розвиток галузі культури, продовження капітальних ремонтів й оновлень у музичних та художній школах, облаштування музею міста та культурно-мистецького центру в приміщенні на вулиці Драгоманова, 1. Підтримка обдарованих дітей і творчих колективів.

• Будівництво 25 штучних полів із поліуретановим покриттям. Розбудова існуючої спортивної інфраструктури, зокрема продовження робіт у ДЮСШ №3 та спортивній школі на вулиці Володимирській. Потужна підтримка спортсменів та спортивних федерацій міста.

• Облаштування нових розумних зупинок (встановлення електронних табло із графіками руху транспорту) та осучаснення зовнішнього вигляду існуючих зупинок громадського транспорту.

• Розвиток житлово-комунальної сфери, освітніх, медичних та культурних закладів, розбудова спортивної інфраструктури та забезпечення інших потреб об’єднаних громад, що приєдналися до Луцька, на рівних умовах із містом.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 9
Вадім Показати IP 20 Жовтня 2020 15:54
Єдиний кандидат, який достойний посади мера в Луцьку. Ним вже зроблено багато роботи, але й багато ще попереду
Вадім до Вадім Показати IP 20 Жовтня 2020 17:31
Товариство, якщо ви з чимось не згодні - аргументуйте. Ставити мінуси я теж вмію))
Іра до Вадім Показати IP 22 Жовтня 2020 10:34
Фонтан у центрі міста теж шедевр від Поліщука І.І.
Лучанин Показати IP 20 Жовтня 2020 16:28
Що зроблено???
Вадім до Лучанин Показати IP 20 Жовтня 2020 16:42
https://www.volynnews.com/news/all/ihor-polishcuk-bez-prynitia-skladnyh-rishen-nmozhlyvyy-uspikh/
Фан Показати IP 21 Жовтня 2020 09:19
Яка доля волинського футболу ?
До всіх Показати IP 21 Жовтня 2020 11:18
В центрі на зупинці біля цума було табло, чому не вберегли???
123 Показати IP 21 Жовтня 2020 22:18
Мене ще дуже цікавить доля ринку біля залізничного вокзалу, дуже зручно було після 17 години там придбати щось домашнє. Єдиний ринок був, на який можна було потрапити після роботи.
Анонім Показати IP 23 Жовтня 2020 09:15
Будівництво, реконструкція... а де медицина, нормальні зарплати, пенсії, стипендії? Підвищують зарплату на мізер, а ціни в рази і на все!!! Людині яка отримує 2000 пенсії на гарні фонтани дивитись не хочеться.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus