USD 39.00 39.40
  • USD 39.00 39.40
  • EUR 39.25 39.50
  • PLN 9.76 9.94

Це організували люди, які «кришують» бурштин, – лідер волинської «Свободи» про обшуки в облраді

15 Лютого 2017 16:15
Обшуки у Волинській раді організували ті, хто отримує нелегальні прибутки від видобутку бурштину. Про це заявив лідер фракції «Свободи» у Волинській обласній раді Анатолій Вітів, повідомляє Волинь24.

«Волинська обласна рада показала приклад, як можна природні багатства направити на інтереси громади. Це не сподобалося, я так розумію, в Києві, людям, які сидять на фінансових потоках, на бурштині. Ні для кого не секрет, що все це зараз кришується: видобуток бурштину, вирубка лісу», – переконаний Анатолій Вітів.

«Рада зайняла позицію, та позиція не подобається чиновникам. Ну, але в кожного – своя справа. Я думаю, що ми все-одно переможемо», – додав політик.


Нагадаємо, у середу, 15 лютого, більше десятка озброєних автоматами осіб у бронежилетах прийшли в будівлю Волинської облради й забрали документи, пов'язані з ліцензією "Волиньприродресурсу" на видобуток бурштину. Як відомо, КП «Волиньприродресурс» напередодні отримало ліцензії на розробку родовищ бурштину, торфу і міді, що дозволяє до кінця року отримати в бюджет Волині прибуток в розмірі від 500 мільйонів до мільярда гривень.

Раніше повідомлялося, що обшуки відбулися з ініціативи голови Волинської ОДА Володимира Гунчика. Відкритим залишається питання, чи це ініціатива голови ОДА, чи виконання команди з Банкової.

ЧИТАТИ ЩЕ: ГУНЧИК У КИЄВІ САБОТУЄ РОБОТУ «ВОЛИНЬПРИРОДРЕСУРСУ». ВІДЕО
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 1
вася Показати IP 15 Лютого 2017 16:34
коментар було видалено

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus