USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Гунчик у Києві саботує роботу «Волиньприродресурсу». Відео

15 Лютого 2017 15:39
Голова Волинської обласної держадміністрації Володимир Гунчик сьогодні під час брифінгу в штаб-квартирі УНІАН намагається знайти аргументи, чому він виступає проти підприємства, яке належить громаді і здатне принести в бюджет Волині суттєві прибутки. Зокрема, він заявив про нібито конфлікт інтересів, який може виникнути в результаті діяльності на території області КП «Волиньприродресурс».

Як повідомлялося, з ініціативи Володимира Гунчика сьогодні, 15 лютого, більше десятка озброєних автоматами осіб у бронежилетах прийшли в будівлю Волинської облради й забрали документи, пов'язані з ліцензією "Волиньприродресурсу" на видобуток бурштину. Нагадаємо, КП «Волиньприродресурс» отримало ліцензії на розробку родовищ бурштину, торфу і міді, що дозволяє до кінця року отримати на підприємство прибуток в розмірі від 500 мільйонів до мільярда гривень.

В той час, як у будівлі облради проводяться обшуки, голова ОДА під час брифінгу в УНІАН висловлює свою позицію щодо того, чиї інтереси він відстоює - громади чи Банкової. Поки що відкритим залишається питання, чи обшуки в облраді є власною ініціативою голови ОДА, чи це виконання команди «зверху».

Цікаво, що начальник відділу інформаційної політики ОДА Світлана Головачук, яка у телефонному коментарі підтвердила присутність у адміністративній споруді силовиків із автоматами, на момент обшуків теж перебувала в Києві, і «засвітилася» в кадрі (3.01 хвилина) на відео з брифінгу.



Голова Волинської обласної ради Ігор Палиця, коментуючи обшуки у приміщенні облради і присутність представників Генеральної прокуратури у її стінах, зазначив, що в облраду прийшли ті, хто кришує незаконний видобуток бурштину.

«Генпрокуратура, яка не спромоглася конфіскувати статки Януковича, Арбузова, Клименка та інших зрадників, прийшла захистити чиїсь інтереси, і не дати наповнити обласний бюджет! Генпрокуратура, яка не спромоглася посадити чиновників, які розкрадають Державний бюджет та кришують торгівлю та контрабанду з терористами, вирішила налякати людей, щоб вони навіть і не думали зазіхати на виведення чорного бізнесу в легальну площину», - написав Ігор Палиця на своїй сторінці у Фейсбуці.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 10
Волинянка Показати IP 15 Лютого 2017 15:47
За останньою декларацією цього козла видно його рвіння наповнити бюджет тільки бюджем Волині йому пофіг а свій головне.щось при 3200 з/ти всі бюджети( власні) волинян не накопили навіть не дали можливості вилізти з боргів Скотиняка ти така!!!!!!!
Анонім Показати IP 15 Лютого 2017 16:22
Як мр.зота була порошенківським деректором так на нього він і працює далі. Так та со.ака захищає інтереси Волині.
Анонім Показати IP 15 Лютого 2017 16:30
На бурштині сидять Лапін, Квартирко, Шпига, Буг, Гунчик. Куди відкати возять не важко додуматись.
лучанин Показати IP 15 Лютого 2017 16:49
Пора його в мусорнік викидать *****того тупого
Лучанин Показати IP 15 Лютого 2017 16:51
Оце бог наказав керовником. Та йди вже звідки прийшов.Нелюде!
321 Показати IP 15 Лютого 2017 16:52
Пора цій г*иді шукати притулок в Ростові.
Lutsk Показати IP 15 Лютого 2017 17:03
Дивно ,що Киів допустив такий промах і Волинь отримала ліцензію на видобуток бурштину ,тепер Петро покаже Гунчику кузькіну мать за невиконання наповнення бюджету іх власних карманів.А ми наівні думали,що волиняни заживуть краще чим в ОАЕ . Не при цій владі
сук Показати IP 15 Лютого 2017 17:04
ну мля скіільки то має тривати, ну коз*л той Гунчик,закон хоче обійти і все заради наживи
Анонім Показати IP 15 Лютого 2017 17:07
ЗРАДА! НЕ ВЕРТАЙТЕСЯ ПАНЕ ГУНЧИКУ НА ВОЛИНЬ! ВАМ ТУТ НЕ МІСЦЕ! тепер видно хто думає про громаду Волині а хто в Київ на поклон рачки поліз! Отак Яник до путіна їздив! Доїздився! І вас Володимире Гунчику те саме жде! ЗРАДНИК!
Не скакун Показати IP 15 Лютого 2017 17:24
Піпл схав і це, такий наший народ, народ кріпаків

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus