USD 39.45 39.75
  • USD 39.45 39.75
  • EUR 39.55 39.85
  • PLN 9.70 9.85

Це успіх: три українські комедії вийшли на Netflix

17 Липня 2023 23:43
Від 12 липня на глобальній стримінговій платформі Netflix у доступі з'явилася романтична українська комедія «Сусідка», яка була у національному кінопрокаті від 29 грудня 2022 року.

Про це пише ТСН.

«Сусідка» – це класичний ромком, сповнений соковитого українського гумору від сценаристки Ірени Карпи, а також ліричних моментів, які влучно зіграли Ксенія Мішина та Артемій Єгоров. В основі сюжету – карколомна історія стосунків безвідповідального затятого холостяка, який готовий на будь-яку авантюру заради розваги, і розсудливої вчительки музики – матері-одиначки, для якої на першому місці в житті – сімейні цінності та діти. Герої були вірні своїм принципам до доленосного повороту подій, який кардинально змінює їхні життя.
Читати ще: Український серіал «Спіймати Кайдаша» вийде на Netflix

Також із травня на найбільшій стримінговій платформі світу доступні ще дві комедійні стрічки – «Свінгери» та «Свінгери 2», які свого часу були хітами всеукраїнського кінопрокату та телепоказу.
За сюжетом фільму «Свінгери», три пари, які поглинули побут та рутинні обов’язки, а пристрасть у стосунках помітно послабшала, хочуть відновити почуття у незвичний спосіб. Що ж трапиться, якщо доля подарує їм шанс на деякий час отримати бажане?
Читати ще: Netflix покаже фільм Клопотенка «Борщ. Секретний інгредієнт»

Тепер українські комедії від студії F Films є доступними у 19 країнах Східної і Центральної Європи на платформі Netflix.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus