USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.73 40.00
  • PLN 9.76 9.92

Це зневага 85% виборців, які голосували за інших, – Гриценко про білборди Порошенка з Путіним

9 Квітня 2019 17:06
Це небезпечно, для країни! Такою рекламою і газетами, які вже роздають штаби Порошенка – країну свідомо розколюють навпіл, як у 2004-му це робили російські технологи в штабі Януковича, а нині робить діючий гарант – гарант цілісності та єдності України?! – таку думку щодо агітаційних білбордів та газет Петра Порошенка висловив лідер партії Громадянська позиція Анатолій Гриценко.

Нагадаємо, штаб кандидата в президенти Петра Порошенка випустив агітаційні матеріали, зокрема – білборди, на яких він зображений разом з президентом Росії Володимиром Путіним. Тим часом, у Луцьку роздають агітаційні газети із з подібним зображенням гаранта і президента країни-агресора.

«Це пряма й безпідставна образа людей, які в першому турі віддали голоси за інших кандидатів.

Це образа і зневага на адресу й тих 1306450 людей, які проголосували за мене. Моєї реклами такого змісту Ви не бачили і не побачите ніколи!

Вибори виборами, але не посада важлива і не за будь-яку ціну – країна і її майбутнє мають бути на першому місці. Порошенко цього не зрозумів і вже не зрозуміє. І навіть ця – ганебна й руйнівна для країни реклама – йому вже не допоможе», - написав Анатолій Гриценко на своїй сторінці у мережі.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 4
Всезнайко Показати IP 9 Квітня 2019 17:24
Пєті *опа...
Петро Показати IP 9 Квітня 2019 19:21
Так є , або Порох або путлер. Іншого не дано !
Мєдвєдь до Петро Показати IP 9 Квітня 2019 20:20
Путін прийде порядок наведе!
Петрові Показати IP 9 Квітня 2019 21:13
Ні. Є інше. Ми не є нацією камікадзе, приреченою воювати з Путіним. Якщо в голові мати лише Путіна - не варто жити. Інше - це жити своїм життям, піднімати економіку, добробут, а не виступати червоною ганчіркою для Путіна в руках зарубіжних *партнерів*.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus