USD 39.50 39.80
  • USD 39.50 39.80
  • EUR 39.60 39.90
  • PLN 9.72 9.93

Центр Луцька продовжують очищати від незаконної реклами

3 Лютого 2022 07:20
У Луцьку демонтують низку незаконних засобів зовнішньої реклами. Усього з центральних вулиць міста приберуть 41 конструкцію, розміщену без отриманих у встановленому порядку дозволів.

Про це стало відомо 2 лютого під час чергового засідання виконавчого комітету Луцької міської ради, на якому розглянули проєкт рішення про демонтаж засобів зовнішньої реклами.

Як розповіли в КП «Луцькреклама», працівники підприємства в ході інспекції вулиць Луцька виявили 41 одиницю засобів зовнішньої реклами, розміщену без отриманих у встановленому порядку дозволів.

Це щити на фасаді будинку, виносна конструкція типу «штендер» із сюжетом «Іграшки» на проспекті Волі, 2, щит на металевому каркасі із сюжетом «Кава» на проспекті Волі, 4, об’ємні літери на фасаді будинку із сюжетом «Кав’ярня» на проспекті Волі, 29, виносна конструкцію типу «штендер» із сюжетом «Курс валют» на вулиці Шопена, 22, виносна конструкцію типу «штендер» та щити на опорах на вулиці Шопена, 22, щит на опорах із сюжетом «Гуртівня самообслуги» на розі вулиці Огієнка та вулиці Шопена, банери на фасаді будинку та рекламні тексти на вікнах, нанесені методом наклеювання, з сюжетом «Одяг. Сучасні фасони» на проспекті Перемоги, 5, банери на вікнах, нанесені методом наклеювання, та банер на фасаді будинку із сюжетом «STEKO» на проспекті Перемоги, 11, два банери на вікнах, нанесені методом наклеювання, із сюжетом «Куркульки» на проспекті Перемоги, 11, банер на фасаді будівлі, банер на металевому каркасі на фасаді будівлі та щит на фасаді будівлі з сюжетом «Продукти» на вулиці Воїнів-Афганців, 4а, кронштейн на фасаді будівлі з сюжетом «Канцтовари» на вулиці Воїнів-Афганців, 4а, банери на металевих каркасах на фасаді будівлі з сюжетом «Побутова хімія» на вулиці Воїнів-Афганців, 4а, банер на металевому каркасі на фасаді будинку із сюжетом «Бджілка» на вулиці Львівській, 51, банери на вікнах, нанесені методом наклеювання з сюжетом «Косметика. Іграшки» на вулиці Гнідавській, 63.

Власниками цих рекламних засобів є, зокрема, ФОП Волощук Юлія Ігорівна, ТзОВ «Овація», ФОП Хвас Павло Володимирович, ПАТ «Українська фінансова група», ФОП Гах Аліна Миколаївна, ТОВ «Завод Стеко», ФОП Терещук Любов Олександрівна, ФОП Глинська Оксана Святославівна, ФОП Ксендзик Андрій Леонідович, ФОП Чепіль Анатолій Миколайович.

Інспектори «Луцькреклами» склали та відправили листи-вимоги про усунення порушення порядку розміщення зовнішньої реклами на території Луцької громади, однак вимоги щодо усунення цих порушень були проігноровані. Тому ці рекламні засоби демонтують.

Ольга ШЕРШЕНЬ
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Цікаво Показати IP 3 Лютого 2022 09:40
а реклама на вікнах, інспектори,що вікна будуть мити?,чи бити?
Петро до Цікаво Показати IP 3 Лютого 2022 11:20
Перед Великоднем якраз почнуть вимивати вікна

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus