USD 39.60 39.87
  • USD 39.60 39.87
  • EUR 39.60 39.87
  • PLN 9.70 9.88

Центр позашкільної освіти на Волині оновлять за 6 млн

8 Квітня 2023 13:25
До кінця липня у Володимирі запланували відремонтувати приміщення Центру позашкільної освіти, що на вулиці Генерала Шухевича, 67.

Про це йдеться на сайті державних закупівель. Торги, які оголосив навчальний заклад, триватимуть до 12 квітня.

Очікувана вартість капітального ремонту гідроізоляції, утеплення даху та парапету приміщення становить майже шість мільйонів гривень.

Роботи включатимуть розбирання старого покриття, улаштування покрівлі з полівінілхлоридних мембран з утепленням мінеральною ватою, ремонт вентканалів і парапету, мурування окремих ділянок простих зовнішніх стін, встановлення драбини виходу на покрівлю, огородження покрівлі перилами, улаштування козирків, водостічних жолобів, блискавкозахист, облаштування електропідігріву водостічних воронок тощо.

Ремонт мають завершити до 31 липня цього року.

Гарантійний термін на виконані роботи становитиме 10 років.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus