USD 39.55 39.84
  • USD 39.55 39.84
  • EUR 39.65 40.00
  • PLN 9.75 9.90

Центр СНІДу в Луцьку припинив робити ІФА-тести, у працівника виявили коронавірус

12 Жовтня 2020 15:58
У Волинському обласному центрі з профілактики та боротьби зі СНІДом упродовж тижня не прийматимуть відвідувачів та не робитимуть ІФА-тести на коронавірус.

Про це Суспільному Волині розповіла вірусолог медустанови Алла Кінах.

Коронавірусну інфекцію виявили в одного з лаборантів Центру СНІДу.

«Ми мусимо припинити ці дослідження і в себе в центрі провести відповідні дії та закритися на карантин на тиждень, щоб зупинити поширення інфекції серед працівників», – розповіла Алла Кінах. Зі слів вірусологині, якщо за тиждень ніхто з працівників медичного закладу не захворіє, то дослідження з наступного тижня відновлять.

Усіх, хто сьогодні прийшов у Центр СНІДу здавати ІФА-тест вірусологи скеровують до приватних лабораторій або в обласну клінічну лікарню та міські поліклінічні відділення, де проводять лабораторні дослідження на коронавірус.
Тим, хто здав ІФА-тест у Центрі СНІДу до запровадження карантину, видають результати у штатному режимі.

Нагадаємо, за останню добу коронавірус підтвердили у 146 волинян, четверо осіб померли.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 0

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus