USD 39.50 39.90
  • USD 39.50 39.90
  • EUR 39.77 40.15
  • PLN 9.76 9.95

Центром Чикаго дефілювали українки у вишиванках. ВІДЕО

9 Жовтня 2012 15:39
У центрі американського мегаполіса Чикаго українські дівчата символічно зняли верхній одяг. Утім, на відміну від одіозних активісток Фемен, на показ виставили не голі груди, а вишиванки.

Про це інформує Gazeta.ua.

Зробили це вони для відео, яке нещодавно з'явилося в інтернеті з нагоди заходу «Міс українська діаспора».
У ролику група молодих та привабливих дівчат, гуляючи вулицями міста, зустрічають українку у вишиванці й вирішують самі носити подібний одяг. Таким чином молодих українок, які живуть за межами України, закликають не асимілюватися, а залишатися собою і не втрачати своєї національної ідентичності.

Так, 27 жовтня в Чикаго у концертній залі Copernicus Theater за титул найвродливішої представниці української діаспори змагатимуться красуні, які живуть за межами України. Всі зібрані гроші під час церемонії минулого року були спрямовані на підтримку Української громадської організації «Помаранчева хвиля», а також парафії церкви святого Йосипа Обручника в Чикаго, де, власне, і відбувався конкурс.

Минулого року перемогу здобула Маріанна Попович. Першою і другою віце–міс стали Олександра Головіна та Галина Щербань відповідно. Приз глядацьких симпатій завоювала Марта Штогрин.
Знайшли помилку? Виділіть текст і натисніть


Підписуйтесь на наш Telegram-канал, аби першими дізнаватись найактуальніші новини Волині, України та світу


Коментарів: 2
Вася Показати IP 9 Жовтня 2012 16:05
27 жовтня якого року??? 2011 чи 2010? Чи 1900-го?
Вася Показати IP 9 Жовтня 2012 16:08
А, то це ще буде.

Додати коментар:

УВАГА! Користувач www.volynnews.com має розуміти, що коментування на сайті створені аж ніяк не для політичного піару чи антипіару, зведення особистих рахунків, комерційної реклами, образ, безпідставних звинувачень та інших некоректних і негідних речей. Утім коментарі – це не редакційні матеріали, не мають попередньої модерації, суб’єктивні повідомлення і можуть містити недостовірну інформацію.


Система Orphus